Radio Plush випустили кліп про диваків

Київський гараж-рок гурт днями випустив дебютний кліп на трек "They Call Me Idiot", знятий на одному з покинутих комбінатів Києва.

Основна ідея композиції полягає у тому, щоб показати диваків не у поганому світлі, як їх бачить більшість, а, перш за все, людьми, на яких тримається світ та які рухають прогрес. Трек доступний у вигляді синглу на стримінгових платформах.

Про процес зйомки розповідає гітарист гурту Артем Ясиновський:

"Під час зйомок зіткнулись з кількома проблемами. По-перше, стояти в потоці диму дуже важко, а ще й показувати якусь емоцію, співати, грати на інструментах. Він має специфічний запах сірки, який проходить навіть через захисні маски. Дихати неможливо, очі сльозяться, грим тече. Ще одне випробування приховувала локація. Провалля, дірки глибиною метрів вісім. Доводилось прораховувати все наперед, та все одно кожен з команди ловив себе на думці, що ще крок і полетів би. На щастя, всі цілі!"

Radio Plush — молодий гурт з Києва, що грає garage/indie rock. Дискографія гурту налічує однойменне з гуртом ЕР та кілька синглів. Зараз продовжується робота над новим релізом, що вийде незабаром.

Radio Plush у соцмережах:

https://www.facebook.com/radioplush
https://soundcloud.com/radioplushmusic
https://www.youtube.com/channel/UCxXfzJJLPGQrw-jRXxu0JOw