На американському лейблі вийшов новий альбом ProtoU

Альбом киянки Олександри Пузан, що спеціалізується на drone/dark ambient, отримав назву "Anomalies" та вийшов на культовому жанровому лейблі з Орегону Cryo Chamber

Це вже четверта спільна робота ProtoU з американським лейблом. Першою роботою став спліт із Dronny Darko. Концепція, що очевидно випливає з назви альбому, присвячена загадкам природи та її аномаліям.

"Із самого початку свого шляху в цій музиці я відображала своє ставлення до природних процесів. Ембієнт дозволяє дослідити музику зі сторони, де вона створює не просто атмосферу, а цілий світ, і саме в цьому альбомі я відкриваю двері до такого дивного, недослідженого, і водночас такого звичного для нас світу природи: частки в повітрі, світло, темні води, магніти", — коментує нову роботу Олександра.

Зведенням та створенням обкладинки займався власник лейблу Simon Heath. За словами виконавиці, він магічним чином відчув усе, що вона хотіла передати у музиці і передав це у доволі похмурому сюрреалістичному арті.

Про плани на майбутнє Олександра розповідає:

"Планую продовжувати роботу над майбутньою музикою, колабораціями з неймовірними музикантами — вже багато матеріалу чекає свого часу. Також мрію створити імерсивний лайв-перфоманс і чекатиму можливості його втілити на сцені".

ProtoU — drone/dark ambient проєкт киянки Олександри Пузан. Дискографія виконавиці налічує три альбоми, спліт та кілька колаборацій. Рецензію на попередній альбом під назвою "Echoes of the Future" ви можете прочитати за цим посиланням.

ProtoU у соцмережах:

https://soundcloud.com/protou
https://twitter.com/protou_drone
https://www.facebook.com/protoudrone/