Monokate випустила дебютний сингл

Трек отримав назву "Svit Song" і доступний на стримінгових платформах.

Це перша вдала спроба реалізувати пісні, які Катерина Павленко, більше відома як фронтвумен електрофолк-гурту Go-A, пише паралельно з усіма проєктами, у яких вона брала участь протягом своєї музичної кар'єри.

За словами авторки, їй пощастило мати справу з музикантами Dan Alien та Blueberry, що серйозно поставилися до процесу перетворення демо під фортепіано на повноцінну композицію.

"Наразі не можу точно сказати, що буде далі, бо, як показує життя, плани рідко збігаються з реальністю, але точно можу запевнити, що зупинятися не планую. Маю дуже багато написаних, але не записаних пісень, тому досі відкрита до цікавих колаборацій і не тільки в електронному звучанні. Також зараз активно, але прискіпливо шукаю музикантів для живих виступів, паралельно вивчаю програми для написання музики та вже маю кілька цікавих демо," — ділиться планами Катерина.

Monokate — новий проєкт Катерини Павленко, фронтвумен гурту Go-A. У найближчому майбутньому проєкту хоче випустити акустичне лайв-відео, а також планується фільмування короткого метру.

Monokate у соцмережах:

https://www.facebook.com/monokateband/
https://www.band.link/monoktsvit