Довгий Пес та Jointjay випустили новий кліп

Український хіп-хоп виконавець Довгий Пес та бітмейкер Jointjay презентували кліп на нову пісню "Чебуреки на вагу". За 15 хвилин очікування на доставку чебуреків, музиканти постарались вкласти в один куплет максимальне змістове навантаження.

"Чебуреки на вагу" - наше "проти" здоровому харчуванню, красивій та вилизаній зйомці, хайповим темам та кліше, щодо тривалості треків, чи кількості в них куплетів", - розповідають виконавці.

Текст для пісні був написаний та записаний за 15 хвилин, а відео відзняте за 4 години. Бюджет роботи склав загалом 250 гривень.

"Якщо вам здалось, що трек ні про що, то мушу вас розчарувати… Неймовірна сила думок цілої планети, яка існує в ефірі, була заарканена безкомпромісним Довгим Псом, та спрямована під музику Jointjay. Тепер ви знаєте, що за тематику відповідає все людство", - пояснює Довгий Пес.  

Jointjay - молодий музикант зі Львова. Свій шлях у хіп-хоп культурі розпочав у 2010-му році, займаючись брейкінгом. Надихаючись своїми друзями та людьми у культурі, почав займатись бітмейкінгом. На "KICKIT Anniversary 10 years" вперше презентував свої біти у лайв форматі. Зараз Джей має багато колабів з українськими виконавцями, зокрема недавно зробив ремікс на трек українського виконавця Зомбо "Руїна" з альбому "Неймовірна Простота". 

Jointjay у соцмережах:

https://soundcloud.com/jointjay
https://www.instagram.com/joint.jay/

Довгий Пес — реп-виконавець, учасник колективу Ціна Ритму. Розпочав займатись музикою та написанням текстів у далекому 2008 році, і за понад 10 років відточив свою майстерність на багатьох релізах, сольних та у складі гурту. Освоїв професію МС на різноманітних хіп-хоп івентах, починаючи від реп-батлів та закінчуючи брейкіг-чемпіонатами. Географія виступів є доволі обширною і не захоплює, переважно, схід та південь України. Проживає у місті Львів, та досі створює нову, оригінальну українську музику. 

 Довгий Пес у соцмережах:

https://www.facebook.com/DovgiyPes
https://soundcloud.com/dovgiypes