Зомбо розпочав флешмоб #моякраїнаНЕруїна

Разом з прем’єрою відео на ремікс треку "Руїна" львівський реп-виконавець запустив власний флешмоб. Ідея треку спроєктована не лише на Україну, а на весь світ, який зараз руйнується людьми.

"Знімайте відео та фото з занедбаних вулиць та будинків своїх міст, районів, сіл та їх околиць, яким треба надати новий шанс на життя. Виставляйте в соцмережі, під хештегом #моякраїнаНЕруїна. Автори топ-5 атмосферних робіт отримають від мене подарунки", - розповідає Зомбо.

Текст пісні був написаний музикантом у маленькому містечку Новий Розділ, яке колись було індустріальним центром, а тепер — там одні "покинуті квартали". Музикант працював там лікарем.

Ремікс на трек створив бітмейкер Jointjay, він же виступив з ініціативою зняти на нього відео. Режисером кліпу став Дмитро Тимощук зі студії Sunshine production. 
 
Нагадаємо, оригінальна версія пісні входить в альбом "Неймовірна простота", що вийшов у червні цього року. 

"Я присвячую цей трек усім, хто ставить власні загарбницькі інтереси вище людського життя. Наша країна переповнена руйнуваннями, та все ж вона прекрасна і саме нам її відбудовувати, і я вірю, що на цьому місці колись все по справжньому оживе", - додає музикант.

Зомбо — старожил львівського репу, раніше його можна було чути на релізах команд RCLAN та Kickit crew. У 2015 вийшов його дебютний альбом "Атака Букв". До недавнього часу артист був резидентом лейблу Kickit Recods.  Зомбо співпрацював з багатьма артистами як в Україні так і за кордоном, зокрема, це НастяЗникає, Довгий Пес, DJ Shon, The Cancel, DJ Vag, Mike Russell & Mfa Kera (Німеччина), RyfaRi (Польща), Alexjazz та багато інших.

Зомбо є організатором багатьох подій спрямованих на розвиток хіп-хоп культури як учасник міжнародної організації Zulu Nation.

Зомбо у соцмережах:

Facebook - https://www.facebook.com/zomboone
Telegram - https://t.me/Kamenecha
Soundcloud - https://soundcloud.com/kamenecha
Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCLRH6hXj52I1mpOluqx3gZg
Instagram - https://www.instagram.com/zombo.official