Napalm Records випустить ранні демки Stoned Jesus на вінілі

Київський гурт уже 10 років наживо і встиг це відзначити великим сольним концертом у Києві. Однак, на цьому сюрпризи не завершуються, тому Stoned Jesus видадуть свої ранні демо на вінілі. 

Перші два демо тоді ще one-man-band'у були спочатку оприлюднені у 2009 році, а тепер вони обидва нарешті вийдуть на лімітованому вінілі. Реліз називатиметься "From the Outer Space", а офіційна дата його виходу - 8 листопада. Тираж платівок обмежений - всього 300 копій. 

"Ці п’ять довгих треків, оригінал яких отримав новий мастеринг, зберігають безкомпромісну сирість матеріалу, додаючи, однак, до загальної суміші нові, раніше нечувані нюанси" — йдеться в описі релізу.

Треклист:

1. The Sweet Whore of Babylon
2. Insatiable King
3. Eastern Magic
4. Occult
5. Black Woods

Разом з анонсом гурт оприлюднив свій найперший трек "The Sweet Whore of Babylon" та відео до нього, на якому можна побачити різні архівні behind-the-scene кадри за усі 10 років діяльності, змонтовані самим Ігорем та Анастасією Хоменко у хронологічному порядку.  Саме цю пісню музикант вибрав, оскільки вона найкраще демонструє контраст тодішнього та теперішнього звучання Stoned Jesus

"Ми тут вже ціле десятиліття, тому я подумав, що було б круто дати щось дійсно круте усім нашим шанувальникам, — розповідає фронтмен гурту Ігор Сидоренко. - Але" From the Outer Space" - це не ознака того, що буде далі, звичайно, скоріше, це знімок пам’яті. Це сторінка нашої історії, яку ви можете отримати".

Нагадаємо, 10 років тому, восени 2009-го Stoned Jesus зіграли свій дебютний концерт у Києві. Ігор Сидоренко тоді навіть не розраховував, що його черговий проєкт переросте у повноцінний гурт, що стане настільки популярним у світі. Зараз же на їх рахунку 4 повноформатні альбоми, сотні концертів в Європі та Південній Америці, виступи на культових фестивалях і безліч прихильників по всій планеті.

Stoned Jesus — український музичний гурт, заснований Ігорем Сидоренком у 2009 році. Колектив за цей час уже гастролював Україною, Росією, Європою, Америкою і випустив декілька альбомів. Stoned Jesus проводив тривалу і скрупульозну експансію на великі та маленькі західні сцени, тож загалом за спиною колективу вже понад 20 країн. Як наслідок — запрошення до США, Британії та, врешті, поява у переліку учасників одного із найбільших у світі рок-фестивалів "Hellfest-2016" та ще чимало досягнень, включно з контрактом із відомим австрійським лейблом Napalm Records.

Почитати рецензію на Stoned Jesus - Pilgrims (2018) можна за цим посиланням

Stoned Jesus у соцмережах:

ВК: http://vk.com/stoned_jesus
FB: http://www.facebook.com/stonedjesusband
Bandcamp: http://stonedjesus.bandcamp.com
Twitter: http://twitter.com/StonedJesusBand
Instagram: http://instagram.com/stonedjesusband