Тулим вдруге їде на чеський Hip Hop Kemp

Київський гурт цього місяця виступатиме на сцені масштабного європейського хіп-хоп фестивалю Hip Hop Kemp 2019.

У 2016 році музиканти вперше відвідали цей фестиваль як відвідувачі, а у 2018 році вже стали учасниками івенту та виступали на сцені Chapeau Rouge Corner Stage. Гурт став першою командою, яка представляла Україну на фестивалі. Почитати детальніше про це можна за посиланням. 

Цього року, як і минулого, Тулим знову виступатимуть на сцені  Hip Hop Kemp 2019, де матимуть спільний сет із Zombo

Невеликий відеозвіт про минулорічний Hip Hop Kemp можна подивитись на наступному відео.

Серед учасників фестивалю будуть як представники золотої ери хіп-хопу - Pharaohe Monch, Tech N9ne, Masta Ace & Marco Polo, Smif-N-Wessun, Dope D.O.D., Hocus Pocus, так і молодші виконавці, наприклад, Token, Masego, EarthGang, Black Milk, YBN Nahmir.  

Hip Hop Kemp - найбільший хіп-хоп фестиваль у центральній та східній Європі, який цього року святкує свою 18 річницю. Захід пройде у Festivalpark поруч з містом Градець-Кралове в Чехії. Hip Hop Kemp кілька разів поспіль був внесений в топ 50 кращих фестивалів світу за версією CNN, адже щороку понад 20 тисяч любителів репу з усього світу збираються на це хіп-хоп свято. 

Цьогоріч Hip Hop Kemp проходитиме 15-17 серпня і на ньому традиційно діятиме кілька сцен. Придбати квитки на весь фестиваль чи на окремі дні, а також оплатити кемпінг та ряд інших додаткових послуг можна через офіційний сайт фестивалю.

Hip Hop Kemp у соцмережах:

https://www.youtube.com/user/hiphopkemp
https://www.instagram.com/hiphopkemp_ru/
https://twitter.com/HipHopKempRU
https://www.facebook.com/hiphopkemp