Артем Бемба випустив новий альбом

Львівський музикант Артем Бемба, котрий також є учасником гуртів Sealand Airlines та Sherpa The Tiger, днями випустив новий альбом "Hаrvest".

"Знайомтеся, це мій новий альбом. Його акустичне, фолк-рокове і сінгер-сонграйтівське звучання створить Вам літню і сільську атмосферу затишку і спокою. Окрім того він у мене вперше за дуже довгий час вийшов повністю україномовним, чому я теж дуже радий", - написав музикант. 

Знайти та послухати альбом можна на усіх популярних стрімінгових платформах. 

Альбом записувався у Львові та Міженці на домашній студії Артема Бемби протягом липня 2013 - січня 2018 року. Для релізу музикант самостійно записав не лише вокал, але й чимало інструментів, а саме акустичні гітари, бас-гітару, електричну гітару, флейту, бонго, клавесин, електроорган тощо. 

До слова, на Фейсбук-сторінці проєкту можна почитати невеликі історії, так чи інакше пов'язані із текстами кожної композиції альбому.

"Hаrvest" - уже третій альбом виконавця за 2019 рік. Так, у квітні вийшов його лонгплей "Games On A Tree", а наприкінці січня Артем Бемба випустив альбом "Agalma".

Артем Бемба у соцмережах:

https://artembemba.bandcamp.com/album/agalma
https://www.facebook.com/artembembamusic/