Протон-4 випустив новий альбом

Український проект днями випустив новий альбом під назвою "Опережая Время".

Зведення та мастеринг релізу творець проекту Олег Марченко традиційно здійснив на домашній студії. Для запису використовувалися деякі аналогові синтезатори та драм машини. Робота над альбомом цього разу тривала досить довго, понад рік.

"Звучання дещо змінилося, з'явилися нові барви, воно стало трохи динамічнішим, менше меланхолії, більше позитиву.

Звичайно, основна концепція проекту залишається незмінною — дитячі мрії, фантастичні подорожі до зірок, романтика 80-х. Все це родом із моїх дитячих спогадів, книжок та фільмів. Напевно, тут трохи більше космосу, у порівнянні з моїм попереднім альбомом, проте, він вийшов дещо "сучаснішим", якщо так можна висловитись стосовно ретрофутуристичної музики:) Звичайно, мені б хотілося, щоб люди із віком не втрачали здатність мріяти — мабуть, це і є основним лейтмотивом альбому, та й проекту у цілому", - розповідає музикант. 

Почитати рецензію на попередній реліз проекту Протон-4 - Сны О Вечном (2017) можна за цим посиланням

Протон-4 - синтвейв проект, заснований у 2015 році київським музикантом Олегом Марченком. У музиці проекту вдало переплітається космічна романтика, ретрофутуризм і естетика 80-х. За плечима музиканта три релізи, тепло сприйняті слухачами й критиками. Працює проект у стилях Retrowave, Lo-Fi, Synthwave.

Протон-4 у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/proton4music
Soundcloud: https://soundcloud.com/proton-4-1
Bandcamp: https://proton4.bandcamp.com/
VK: https://vk.com/protonfour