Грандіозне шоу KISS в Києві

Масштабне шоу 16 червня на НСК "Олімпійський" готує відомий американський гурт. Рокери KISS влітку 2019 року завітають до України у рамках свого прощального туру End of The Road. Тур розпочався 31 січня 2019 року у Ванкувері та триватиме три роки.

Гурт привезе з собою близько 400 тон техніки і світла, та обіцяє найгучніше шоу, що будь-коли було на "Олімпійському".

"Все, що ми створили, і все те, що ми здобули протягом останніх чотирьох десятиліть, ніколи не могло статися без мільйонів людей у всьому світі, які за ці роки наповнювали клуби, арени та стадіони", - заявили Kiss. - "Це буде свято для тих, хто уже бачив нас, і останній шанс для тих, хто цього ще не зробив. Kiss Army, ми прощаємося з вами нашим фінальним туром і нашим найбільшим шоу на цей момент, і ми підемо такими, як і прийшли... Безжальні та неспинні".

Kiss (KISS) — американський рок-гурт, утворений у січні 1973 року в Нью-Йорку Полом Стенлі, Джином Симонсом, Ейсом Фрейлі, Пітером Крисом. Колектив, насамперед, відомий фірмовим гримом його учасників і видовищними концертними виступами. Група пережила декілька змін у своєму складі. Єдиними постійними учасниками залишаються Стенлі та Симонс. Окрім того Kiss — один з найуспішніших гуртів в історії рок-музики. Вони продали понад 75 мільйонів записів по всьому світу, включаючи 21 мільйон RIAA-сертифікованих альбомів.

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/1175141559293912