Stars & Mellow заспівали про час, природу та фізику речей

Київський гурт днями презентував слухачам новий сингл "Yet We Never Really". Кілька місяців тому учасники гурту вирішили опрацювати весь накопичений матеріал і нова пісня — частина цього процесу. 

"Yet We Never Really" - про вас і нас, про час, про природу і фізику речей, звичайно, з маленькою часткою особистих переживань і відтінків. Впевнені, кожен знайде у творі щось своє", -  розповідають музиканти. 

Основний вайб і структура пісні сформувалися досить давно і першочергову її версію можна було почути на лайві Stars & Mellow ще минулого року. А кілька місяців тому учасники гурту вирішили оформити весь накопичений матеріал і перетворити його на треки. Усе це, в тому числі й пісню "Yet We Never Really", вони записували у себе на київській студії (we call it "mello jello") за пару тейків у лайв-режимі без перезапису чи дозапису. Музиканти намагалися зберегти живу пульсацію, естетику та динаміку пісень. 

"Міксили теж самі — трохи EQ і панірування — компресії уникали. В процесі мастерингу довелося трохи прибрати динаміки, щоб отримати прийнятну гучність. Взагалі, в dB wars, ми проти гучності коштом динаміки ... Навіщо стискувати трек і вбивати все живе, якщо у кожного є ручка гучності в аудіосистемі?", - зазначають Stars & Mellow. 

Нагадаємо, майже рік тому, у квітні гурт випустив дебютний повноформатний альбом "Everywhere".

Його та інші пісні Stars & Mellow можна буде почути наживо у Mezzanine вже завтра, 24 травня. Спеціальним гостем виступу стане Діма Соляник зі своїм проектом My Freequensea. Квитки по 150 гривень продаватимуться виключно на вході. 

Гурт Stars & Mellow виник у Києві у 2014 році. Квартет намагається поєднати у своїй творчості чимало впливів, починаючи від року 60-х і завершуючи сучасною електронікою. На їх рахунку дебютний однойменний міні-альбом 2016 року, альбом "Everywhere" (2019) та окремі сингли.

Stars & Mellow у соцмережах:

https://www.youtube.com/channel/UCoJkb49GluZplPpDdSTXNFw/videos
https://www.facebook.com/starsandmellow/
https://soundcloud.com/starsandmellow