кАчевники випустили новий альбом

Український реп-гурт кАчевники представляє другу половину свого дебютного альбому "Бодрый". Сторона Б містить 5 треків, як і перша частина релізу. Разом вони, за словами гурту, створюють єдине полотно, у якому "жорсткість межує з м'якістю, а драйв і грув з життєвою мудрістю".

"кАчевники — це хіп-хоп, який ми любимо. Він натхненний поезією й епохою вінілу. Це семпли африканської музики, змішані з тибетською етнікою, накладені на ламані ритми епохи Джеймса Брауна. Спроба зберегти нашу улюблену музику, на якій ми виросли", - зазначають музиканти.

Наразі альбом можна послухати на стрімінгових сервісах Apple Music, Google Music, Deezer і Spotify. Альбом вийшов за підтримки лейблу Gazgolder.

"Це симбіоз трьох енергій, які об'єдналися в один потужний потік. Це наша данина культурі", - вважає Den Da Funk.

У цьому випадку данина культурі проявляється буквально. Так, у треці "Епілог" записані голоси різних культурних діячів 20 століття — зокрема, поетів Йосипа Бродського і Володимира Маяковського. Окрім того на новому релізі є фіт з не менш легендарною особистістю — Владі @ vlady.pro з Касти.

"У цілому, "Сторона Б"- це довгобуд, копітка і прискіплива студійна робота. Пісні "Город Х" і "Верили Люди" дозрівали по кілька років кожна, перш ніж їх ідеї та напрацювання потрапили у загальний котел кАчевників, де пройшли старанне шліфування та огранювання", - ділиться інсайдами Fame і додає: - Альбом краще слухати повністю. Від і до. Це моноліт. Міцно зшитий і добротно скроєний".

Нагадаємо, перша частина альбому "Бодрый" вийшла ще влітку минулого року. Почитати рецензію на кАчевники – Бодрый. Сторона А (2018) можна за цим посиланням.

кАчевники – новий проект Андрія Запорожця (SUNSAY, 5nizza), В'ячеслава Семенченко (Fame) та Дениса Михальченко (Den Da Funk). "Хіп-хоп — це музика, яка повинна кАчати. Наша музика для тих, хто сумує за хіп-хопом 90-х! Але з елементами сучасного звучання", - йдеться в описі гурту. 

кАчевники у соцмережах:

https://vk.com/kachevnikimusic
https://www.instagram.com/kachevniki/
https://www.facebook.com/kachevniki/
https://twitter.com/KACHEVNIKI