Гурт Incomer випустив пре-апокаліптичну сагу

Львівське тріо наприкінці грудня представило слухачам шостий сингл "Ed Myers" в дусі гранджово-електронної пре-апокаліптичної саги.

"Чому саме пре-апокаліптична? Не секрет, що людство уже давно на порозі екологічної катастрофи. Ми занедбали не тільки свою планету, а й самих себе. Чого тільки варті постійні міжнародні та расові конфлікти… Та головне питання у тому, чи зможемо ми усі об’єднатись в мирі та спільно протистояти викликам найближчого майбутнього.

Події в треку - це і є своєрідне послання майбутньому поколінню (чи поколінням), заклик ставати більш усвідомленими у способі життя та взаємодії між собою та оточенням, доки не дійшли до точки неповернення. Адже далі буде наступний абзац, або кінець оповідання, такий собі перезапуск франшизи "Історія людства", - зазначають музиканти. 

Обкладинку до синглу "Ed Myers", як і для багатьох попередніх робіт гурту, створила Дара Личко.

"Чим більше ми працювали над композицією, тим більше вимальовувався світ, схожий на пейзажі та героїв фільму "Скажений Макс", саме старої версії, 79-го року з Мелом Гібсоном у головній ролі. Фільм яскраво підходить для опису образів, які виникали у нас в голові", - додає гурт.

Сингл уже доступний на всіх популярних стрімінгових платформах.

Incomer у соцмережах:

https://soundcloud.com/incomerband
https://www.facebook.com/incomerband/
https://www.instagram.com/incomerband
https://twitter.com/incomerband