В Україні запустився сервіс YouTube Music

13 листопада сервіси YouTube Music і YouTube Premium офіційно стали доступними для українських користувачів.

Як йдеться у офіційному блозі Google Україна, відтепер усі любителі музики в Україні зможуть користуватися сервісом YouTube Music.

"Це новий музичний стрімінговий сервіс, створений спеціально для прослуховування музики і який має всі переваги YouTube: з YouTube Music ви зможете легше орієнтуватися у світі музики й отримувати більш точні персональні рекомендації. Чи хочете ви слухати, дивитися або знаходити музику – тепер все це доступно в одному сервісі", - йдеться у повідомленні. 

Новий сервіс містить не тільки музичні відео, але й офіційні альбоми, сингли, ремікси, живі виступи, кавери, а також рідкісні композиції, які можна знайти тільки на YouTube. Він видаватиме користувача персоніфіковані рекомендації та дасть можливість обрати плейлист до смаку. 

Користувачам доступна безкоштовна версія (з рекламою), яка більше підходить для користувачів браузерів. А той, хто оплатить підписку на YouTube Music Premium, зможе слухати музику без реклами, у фоновому режимі та на ходу, а також завантажувати улюблені треки та слухати їх офлайн.  Ціна такої підписки для власників Android складе 79 грн/місяць за індивідуальний аккаунт та 119 грн/місяць - за сімейний. Покупка через App Store буде трохи дорожчою. Окрім того підписку можна активувати безкоштовно на перші три місяці.

Варто також зауважити, що попри чутки Google Play Музика не зникне і жодних змін користувачі не відчують. Ба більше, передплатники цього сервісу автоматично отримають доступ до YouTube Music Premium.

Ви можете завантажити новий сервіс YouTube Music з Play Store і App Store, або ж перевірте свій веб-плеєр на music.youtube.com. Передплату на YouTube Premium можна оформити на youtube.com/premium.