The Anchor Stones готуються випустити дебютний міні-альбом

Київський рок-гурт веде роботу над першим міні-альбомом "Punto de Partida". На його підтримку за цей рік музиканти вже встигли випустити два сингли. 

"У першому синглі "Vibe" гіпнотичні гармоніки та затяжні соло-партії мають характер психоделічного і пост-року. У другій же пісні "Heaven's Clothes" характер подачі ближчий до стоунеру, але слайд гітара згладжує все до блюз-рокового, гаражного звуку", - зазначають музиканти.

До міні-альбому "Punto de Partida" ("Starting Point") увійде загалом 6 треків. за словами музикантів, половина пісень буде драйвовою та позитивною, а інша половина - мінорною і серйозною.  

"Концепція вибору записів для платівки обґрунтовується різноманітністю музичних уподобань, пошуком "свого звуку" та душевним станом музикантів під час перерви та запису альбому", - пояснює гурт.

9 листопада у Под Асфальтом Пляж відбудеться перший сольний концерт The Anchor Stones за останні два роки. Це також буде перший виступ гурту у новому складі. Музиканти обіцяють зіграти "старі пісні на новий лад та нові пісні про старе". 

The Anchor Stones розпочали музичну діяльність у 2015 році в Києві, тоді ж відбувся їх дебют на сцені. З 2016 року гурт пішов у творчу відпустку, але зараз готовий до активної роботи у новому складі. На рахунку колективу кілька демок та синглів. 

The Anchor Stones у соцмережах:

https://soundcloud.com/the-anchor-stones-band
https://www.instagram.com/the_anchor_stones_band
https://www.facebook.com/anchorstonesband/