Freel анонсував вихід нового альбому

Український реп-виконавець поділився деталями свого майбутнього альбому, який отримає назву "Спалах". Особливу увагу він приділив створенню обкладинки релізу. 

"Ми дуже довго перебирали різні варіанти обкладинок, було приблизно 15-20 різних. Ми намагалися обіграти слово "Спалах", показати підтексти та приховані сенси, але все виглядало надто нарочито. А потім дизайнер взяв зображення пішохідного переходу в Гонконзі, нарізав та скомпонував його, і я відчув — це воно. "Спалах", зрештою, це набір історій, відбитків, які на мені лишили різні люди та події", — розповідає Фріл.

Вийде лонгплей 19 листопада, однак до дати його виходу репер презентує ще 2 кліпи та один сингл. Зокрема, Freel уже показав тізер кліпу на трек "Intro", який буде опублікований 30 жовтня. Режисером відео став Богдан Якименко. 

Загалом же на релізі буде 14 треків, з них 12 пісень та 2 скіти. Один зі скітів спеціально для "Спалаху" записав Сергій Жадан. Єдиний фіт на альбомі — з Ділею. Треклист альбому: 

1. Intro
2. Чорнозем
3. Шо там у хохлов
4. Чорний дим
5. Хочеш приїду
6. Skit by Жадан
7. Спалах
8. Я хочу суку
9. Не дістанем
10. Не спи
11. Skit by TT
12. Нікудишка
13. Найкрутіша мавпа
14. Скоро відкриється метро (feat. Діля)

Альбом вже можна попередньо замовити: на iTunes та  Google Play. 

Нагадаємо, місяць тому Фріл випустив пісню "Шпиль", присвячену російським розвідникам. 

Freel (Фріл) - український репер, колишній учасник гурту На Відміну Від. Відомий за співпрацею з такими виконавцями як: VovaZIL'Vova, Діля, В.у.З.В. DaHok, HighWay, Глава 94, Денні Дельта, insane тощо. З 2015 року Андрій Фріл працює головним редактором сайту rap.ua. 

Freel у соцмережах:

https://www.facebook.com/me.freel/
https://www.youtube.com/me-freel
https://soundcloud.com/me-freel
https://www.instagram.com/me.freel