Обрій та Soulrest випустили спліт

Дві ужгородські дез-метал команди об'єднали свої пісні у рамках нового спліта. Кожен гурт представив по одному новому треку. 

Обидві пісні написані українською мовою. Треклист спліта: 

1. Soulrest - Вічний занепад
2. Обрій - Королівство зачинених брам

Пісня гурту Soulrest розповідає про мізантропію і бажання людини, щоб все це пошвидше скінчилося. Вона була записана ще у 2017 році під час роботи над альбомом "In Spite".

Свіжий трек від представників нової хвилі ужгородського смерть-металу - гурту Обрій - музично натхненний кращими європейськими гуртами старої школи. Лірика треку торкається теми тоталітарних режимів сьогодення, їх репресій проти власних громадян і закритості країн, у яких вони діють.  

Soulrest – це гурт з Ужгорода, який виник усередині 90-х років, але існує й донині, хоча склад його часто змінювався. Стиль музики – progressive death metal. Soulrest бере свій початок з колись існуючих ужгородських гуртів Pentagram і Deathorder. На середину 1996 року було підготовлено перше демо, а в жовтні 1996 року був зроблений перший запис, що складався з трьох композицій.У квітні 1997 року були дописані ще п'ять композицій і самостійно виданий перший альбом Soulrest "Pathological Processes", з яким Soulrest об’їздили все Закарпаття та Словаччину.

Після того гурт випускав ще кілька альбомів, останній з яких, "In Spite" вийшов улітку 2017 року. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

Гурт Обрій виник в Ужгороді у другій половині 2012 року, але повністю склад було укомплектовано тільки взимку 2013-го. До нього увійшли теперішні та колишні учасники таких ужгородських гуртів, як The Symbioz, Skruta, Displease та Soulrest. Гурт грає середньотемповий грув\дез-метал, в якому простежується вплив таких команд як Bolt Thrower і Merauder.

Дебютний міні-альбом команди - "Олтар утопії" вийшов у 2016 році. Почитати рецензію на нього можна тут.

Soulrest у соцмережах:

https://soulrest.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Soulrestofficial

Обрій у соцмережах:

https://www.facebook.com/obriymetaluzh/
https://obrij.bandcamp.com/