Zombo готується випустити новий альбом

Львівський реп-виконавець представив новий на трек "Летимо" з його майбутнього альбому. Пісню Zombo записав разом із київським гуртом Тулим

Музичний лейбл Past Future Jam представляє нову відеороботу львівського репера Zombo на трек "Летимо", який був записаний за участі київського реп-гурту Тулим. Пісня увійде в альбом "Неймовірна простота", який побачить світ найближчим часом. 

Музику для синглу написав Куля (Тулим), він же долучився до написання тексту разом із Zombo.

Основну частину кадрів кліпу відзняли у Львові, також є фрагменти з Києва та інших великих міст.

Трек уже доступний на популярних стрімінгових сервісах. 

Zombo - артист незалежного лейбла Kickit Records починаючи з 2010 року до сьогодні. Співпрацював з багатьма хіп-хоп артистами, учасник міжнародної організації ХіпХоп культури Universal Zulu Nation. У дискографії артиста є спільний альбом з Довгим Псом "Стереовбивці"(2014), сольний альбом "Атака букв" (2015), cингл "Звуки" (2015) разом із НастяЗникає та Alexjazz, ЕР "Особливий день" (2016) разом з DRUD та сингл "Хто тут є", що записаний разом з музикантами The Cancel Band.

Тулим - український хіп-хоп гурт з міста Київ, заснований у 2008 році.  Провели виступи у більшості великих міст України, а також у кількох закордонних містах. У місті Софія, Болгарія виступили на одній сцені разом з легендарним американським гуртом Onyx. Випустили три повноцінні альбоми.

Zombo в соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/zuluzombo
Instagram: https://www.instagram.com/zombo.kickit/
Telegram: https://t.me/zombokickit
Soundcloud: https://soundcloud.com/zombokickit

Тулим в соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/tulymkyiv/
Instagram: https://www.instagram.com/tulymposse/
Youtube: https://www.youtube.com/user/TulimKyiv
Soundcloud: https://soundcloud.com/tulym_kyiv
Bandcamp: https://tulym.bandcamp.com