Onuka випустила новий сингл

Український проект присвятив новий трек "Guns Don’t Shoot" темі війни.

"Війну легко розпочати та складно зупинити. Війна заповнює собою все навкруги, не залишаючи простору для слів: розуміння та вибачень. Світ крихкий. Війна починається з пострілу. Для того, щоб спалахнуло полум’я достатньо лише натиснути на курок. Стріляє не зброя, стріляє людина", - йдеться в описі пісні. 

"Guns Don’t Shoot" – другий сингл з майбутнього альбому Onuka– "MOZAЇKA". Це свого роду антивоєнний маніфест та заклик до милосердя, спрямований у вічність.

Сингл можна придбати на iTunes, Apple Music, Google Play, Spotify та Deezer. 

Onuka - це український електронний музичний гурт, особливістю якого є використання українських народних мотивів та інструментів у електронній музиці. Робота над проектом Onuka почалася влітку 2013 року. Співавторами проекту стали Наталія Жижченко — колишня солістка гуртів "Tomato Jaws" та "KOOQLA", і Євген Філатов — лідер гурту "The Maneken".

Вокалісткою гурту, автором текстів, головним автором ідей є Наталія Жижченко. На сцені вона, окрім вокалу, грає на сопілці, окарині, свистульці, омнікорді, невеликих перкусійних інструментах, а також керує відтворенням семплів. Головним композитором, саунд-продюсером, аранжувальником та арт-директором проекту є Євген Філатов. Він також бере участь у живих виступах на радіо. Повний склад групи ONUKA - вокал, клавішні, електронні ударні, два тромбона, валторна, бандура.

Onuka в соцмережах:

https://vk.com/onuka
https://soundcloud.com/onukaofficial/onuka-mainland
https://www.facebook.com/onuka.official
https://www.youtube.com/onuka
https://www.instagram.com/onukaofficial/