Stryvigor організовує великий концерт у Хмельницькому

Хмельницький black metal гурт відзначить п'яту річницю великим концертом у рідному місті. За всі п'ять років колектив жодного разу не давав концерт у Хмельницькому. 

Концерт, присвячений річниці створення Stryvigor — atmospheric black metal проекту з Хмельницького відбудеться 28 жовтня в самому серці Проскурова, у видатному монотеатрі "КУТ". 

Учасники:

STRYVIGOR — гордість хмельницької важкої сцени. Музичний проект виник восени 2012 року. Впродовж усього часу існування видали повноформатний альбом "Забуте Віками", ЕР "До прірви Холоду", сингл "Де Осінь запанує знову". В рамках концерту будуть виконані всі вищеназвані роботи у повному об'ємі. Також відвідувачам буде представлений новий матеріал, що увійде в новий альбом.

COLOTYPHUS — гурт з міста Лева. Музику даної команди можна охарактеризувати як суміш мелодичного атмоблеку та потужного тягучого думу, з цікавою мелодикою та чаруючою атмосферою. На дійстві вперше відбудеться презентація альбому під назвою "Spiritual Journey of a forlorn Soul" та нового матеріалу.

STORMRIDE — колектив з Києва, що поєднує похмурі середньовічні теми з агресією та мелодикою металу старої школи. Вперше за два роки гурт вийде на сцену та виконає як нові пісні, так й композиції з першого альбому.

Ціна квитків у передпродажу — 80 гривень, у день концерту — вхід 100. Початок о 19-й годині. 

Старт продажу квитків почнеться вже незабаром, а зараз ви можете зробити передзамовлення, звернувшись до безпосередньо до організатора, або на пошту Stryvigorukr@gmail.com

Гурт Stryvigor виник у 2012 році у місті Хмельницький, хоча свою назву отримав лише у 2013 році. На їх рахунку дебютний альбом 2014 року та міні-альбом 2015 року. Почитати рецензію на "Stryvigor - До Прірви Холоду" [EP] (2015) можна тут.

Stryvigor у соцмережах:

FB: https://www.facebook.com/Stryvigor
ВК: https://vk.com/stryvigor