Alexis Machine збираються в перший міні-тур

Новий гурт екс-менеджера київської панк-рок команди Sucker Punch  Іллі Касьяненка оголосив про старт свого туру, який отримав назву Raise Your Fist. Дебютний виступ колективу відбудеться у місті Боярка на Friends Music Festival 19 серпня. 
"Нам ніхто не указ. Ми самі-собі організуємо тур", - каже Ілля про майбутні виступи свого гурту, додаючи, що рок-н-ролу самий час повернуться до витоків і почерпнути краще, що дала нам DIY культура.
Наразі гурт працює над новим матеріалом і зовсім скоро обіцяє випустити дебютний сингл. 
 
"Alexis Machine - формація запеклих покидьків і музичних мародерів. Група, що відрізняється вкрай поганим характером і куди більш кепськими справами. Навряд чи б ви захотіли, щоб ваша дочка ночами гуляла з такими. Багато б навіть не довірили їм вигуляти свою собаку. Цих хлопців не знайдеш, розгулюючими по дорогих бутиках чи розпиваючими слабоалкогольні коктейлі в компанії високо духовних снобів. Їх місце - це найтемніший куток старого пабу, де за келихом пива можна розчиниться, і стати одним цілим з цією атмосферою. Але часи змінюються. Хлопці, які до цього завжди ходили в чорних куртках, вже не здаються такими поганими, особливо коли Супермен сам починає творити чортзна-що. Месники заламали непомірний гонорар за чергове порятунок Землі, і тоді на арену виходять ті, кому завжди було не байдуже. Це наш музичний опір. Відповідь загальній інерції. Зло вкрай знахабніло і не кліпаючи, дивиться нам прямо в очі. Але Alexis Machine  не з лякливих", - описують себе музиканти. 
 
Більше про гурт можна дізнатися на їх сторінках у соцмережах: