"il mio campo" дадуть сольний концерт у Києві

Дніпровський колектив 18 лютого зіграє у київському клубі "Mezzanine". Це буде перший сольний виступ колектив у столиці. 
 
"Любимый украинский пост-панк коллектив группы Буерак возвращается в столицу. На этот раз ребята из il mio campo будут покорять Киев в одиночку. Созрели ли они для такого дерзкого шага? Да, и в этом мы не сомневаемся ни на минуту. Готова ли публика к такому? Тут у нас тоже никаких сомнений не возникает. Недавний тур, теплый прием публики и лестные отзывы это доказывают. Приходи в Mezzanine 18 февраля, чтобы убедиться во всем самостоятельно", - пишуть організатори концерту. 
 
Квитки на концерт можна придбати за 80 гривень. 
 
Нагадаємо, дебютний EP "triangle" "il mio campo"  випустили у листопаді 2015 року,  а вже у лютому 2016-го світ побачив їх перший лонгплей "confine". Почитати рецензію на реліз "il mio campo – confine" (2016) можна за цим посиланням. 
 
Гурт "il mio campo" виріс зі сольного проекту донеччанина Дмитра Філюшина. Його проект спершу носив назву "Stall of pegasus", але з переїздом до Дніпра хлопець став творити під новим іменем. Згодом до нього приєдналося ще троє музикантів-однодумців і місто отримало новий пост-панк колектив.  
 
Подія у мережі: