"Crypt Of Silence" випустили новий альбом

Франківський гурт 19 грудня випустив свій другий повноформатний альбом - "Awareness Ephemera". 

"Второй альбом украинской группы, не идущий на поводу за модой и популярными тенденциями в тяжёлой музыке: это всё тот же традиционный doom death metal, что и на первом альбоме Crypt Of Silence, близкий по духу первым двум альбомам классиков жанра Mourning Beloveth. На этот раз группа, стараясь донести до слушателей все нюансы своего мастерства, сконцентрировалась на звуке, проведя сведение и мастеринг в студии Slow Burn Studio, работавшей с When Nothing Remains и Sorrowful Land", - охарактериував реліз лейбл "SOLITUDE PRODUCTIONS ", який власне і видав альбом. 

Купити реліз  "Awareness Ephemera" за 350 рублів  можна на дисках лейблу, або ж оплативши 5 доларів за його цифрову версію. Самі музиканти диски поки не пропонували. 

Альбом загалом містить лише чотири треки, але їх загальна тривалість складає понад 50 хвилин. Один із треків недавно вийшов у форматі синглу. 

Гурт "Crypt Of Silence" виник у Івано-Франківську ще в 2009 році під назвою "Duskart" і мав бути виключно студійним проектом. Однак, вже наступного року з оновленим складом колектив вирішив  перейти до більш класичного Doom/Death звучання і змінити назву на актуальну. Дебютний альбом гурту "Beyond Shades"  вийшов навесні 2014-го. 

"Crypt Of Silence" у соцмережах: 

VK: https://vk.com/cryptofsilence 
Bandcamp: https://cryptofsilence.bandcamp.com