Гурт "Onsager" випустив дебютний EP

Хмельницький колектив 21 листопада представив свій дебютний EP - "Sea Sons". 
 
"Коли не вистачає повітря і занурення під воду обривається спазматичним рефлекторним вдихом - легені заповнюються водою, в грудях виникає жар, що вибухає тисячами маленьких зарядів. Киснева недостатність порушує хід думок і мозок вловлює ноти піднесення, швидкі ритми змушують серце битись швидше, піддаючись ілюзії. 
 
Вимикається свідомість, лише поодинокі сплески хвиль долинають до вух. Всепоглинаюча тиша не залишає місця для запитань", - описують альбом музиканти. 
 
Міні-альбом гурту  "Onsager"  містить загалом п'ять треків. Їх зведенням і мастерингом займався Віктор Ставінський.
 
"Onsager" - це інструментальний гурт з Хмельницького, що грає в стилі sludge/hardcore/post-metal. Він виник на початку 2014 року. 
 
"Пройшовши через вплив жанрів, які виходять далеко за межі форматів та звичайних пісенних структур, об'єднались у міцне та впевнене тріо. Експерименти зі звуком, поєднання прогресивного звучання та мінімалізму, швидкі зміни рифів та темпів описують теперішню музику "Onsager"
 
На противагу оточенню, яке штучно створило жорсткі умови, аби не сприймати нового та незвичайного, ми створюємо інструментальну музику яка прагне розширити рамки розуміння світу, власних думок та снів", - коментують власну діяльність "Onsager". 
 
"Onsager" у соцмережах: 
 
Bandcamp: https://onsager.bandcamp.com/ 
VK: https://vk.com/onsagerband