"Satrias" готують невеликий осінній тур

Тернопільський  death metal гурт "Satrias" у квітні 2016 року представив свій новий альбом під назвою "Doomsday Prophecy". Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням.  Восени ж гурт дасть змогу своїм прихильникам наживо оцінити новий матеріал. 

"Камради, в нас новини! З наших наступних концертів получився невеличкий тур, тому публікуємо дати виступів. Ця осінь буде метальова, побачимось. Графік туру можливо буде коректуватись. Деталі по концертах - згодом", - повідомили музиканти. 

Розклад концертів є наступним: 

28 Жовтня - Тернопіль, Коза
5 Листопада - Івано-Франківськ, Лютофест
19 Листопада - Харків, AKUNA MATATA
26 Листопада - Чернівці, Фан-Парк
3 Грудня - Львів, Субкультура 
 
Гурт  "Satrias" виник у Тернополі в 2010 році. Перший склад був сформований з трьох учасників. Хлопці ще не мали назви і грали для себе протягом тривалого часу поки в червні 2011 не познайомились з басистом Дмитром. В той же час виникла назва групи і учасники приступили до більш активної співпраці.
 
У червні 2012 року хлопці зменшили обороти і тимчасово призупинили свою діяльність. Це тривало до серпня 2013 року поки двоє гітаристів не вирішили записати новий напрацьований поодинці матеріал. Робота над записом тривала з листопада 2013 по березень 2014 року. 5 травня 2014 року виходить дебютний демо-альбом під назвою «Mistery of…». Після виходу демо склад гурту змінювався ще декілька разів. За цей час музиканти встигли випустити декілька синглів та видати новий альбом "Doomsday Prophesy".  
 
"Satrias" у соцмережах: 
 
ВК: https://vk.com/satrias 
FB: https://www.facebook.com/satrias.ua
Bandcamp: https://satrias.bandcamp.com/
Youtube: https://www.youtube.com/c/SatriasBand