У Києві покажуть три грані українського пост-панку

Представники нової української пост-панк сцени зберуться 30 вересня у київському клубі "Mezzanine", щоб поділитись зі слухачами своїми переживаннями, закарбованими у музиці. "Small Depo","il mio campo" та "Signals Feed The Void" — це три абсолютно різні погляди на те, яким може бути пост-панк. 
 
"il mio campo", до слова, відіграють на "просторі" дві нові пісні, які увійдуть в наступний реліз групи. Один з цих треків гурт вперше покаже публіці. Музиканти "Small Depo" буквально днями випустили новий мерч, який можна буде купити на концерті. А от "Signals Feed The Void" наразі працюють над новим альбомом. Що це буде, знають хіба самі хлопці, які дуже часто змінюють звучання своєї музики. 
 
"Простір у сприйнятті тої чи іншої культури — це два принципово різні предмети. Так вважав один відомий філософ та історик, так вважаємо і ми. Ба більше, сприйняття простору варіюється в рамках однієї спільноти в залежності від особливостей кожного конкретного її представника. До чого тут це все? Щоб натякнути на різноманітність сприйняття давно вже закритого гештальту — post-punk — учасниками нашого дійства", - вважають організатори концерту. 
 
Концерт відбудеться 30 вересня, початок о 19:00. Вартість квитів складає 100-130 гривень, при чому купити їх можна, як онлайн, так і у деяких київських місцях.