"The Heavy Crawls" презентують новий альбом у Києві

Київські музиканти анонсували офіційну дату презентації свого нового релізу. 
 
"Запрошуємо усіх на презентацію нашого нового альбому! Гарантуємо класну атмосферу, зіграємо нові пісні, будемо продавати нові диски, а також відмічати цю важливу для нас подію! 10 місяців роботи на студії, 25 концертів, на яких ми вдосконалювали пісні, десятки дублів, тисячі померлих нервових клітин, все це для того, щоб записати 14 пісень, 4 з яких на альбом не увійшли, потім щоб переписати ті пісні, які "можна було зробити краще", різні варіанти зведення та мастерингу, сотні викурених сигарет, порвані струни та зламані палички, літри кави, все це обернулося в наш новий диск та ці пісні, записані кров'ю та потом", - розповіли музиканти. 
 
Презентація уже третього альбому "The Heavy Crawls" відбудеться у  столичному "SWAN Gastro Bar" 14 жовтня. Вхід на неї буде безкоштовним. Концерт організовує "BrokenBricks Promotion". У цей вечір музиканти виконають виключно пісні з нового диску, який також можна буде придбати на концерті. До слова, "The Heavy Crawls" привезуть свою апаратуру, щоб слухач міг повністю відчути атмосферу та почути якісний ламповий саунд.
 
Колектив "The Heavy Crawls" ( ex "The Crawls") існує вже три роки (зі 2013-го). У листопаді 2013 гурт презентував свій альбом "The Crawls" у столичному клубі «Диван», після чого підписав контракт зі німецьким лейблом "Nasoni Records" і видав альбом обмеженим тиражем на вінілових платівках. Влітку 2014 The Crawls підписали контракт на видання 7" платівки з грецьким лейблом G.O.D. Records.  Починаючи з жовтня 2015 дует стає тріо і починає писати нові пісні та їздити в тури.