"Рай Із Твоїх Снів" збирає кошти на новий альбом

Львівський колектив оголосив краудфандинг для збору коштів на свій новий реліз. Наразі хлопці завершили роботу над ним на 65% і вже найближчим часом обіцяють доробити демо-записи та почати студійну роботу.  
 
"Як Ви вже знаєте, ми почали роботу над майбутнім повноформатним альбомом! І цього разу ми таки зробимо цей реліз повноцінним, тому нам потрібна допомога небайдужих поціновувачів нашої творчості! Отже, ми відкриваємо кампанію для збору коштів на запис та видання повноформатного альбому гурту Рай Із Твоїх Снів. Кожного небайдужого поціновувача, який зробить вклад у розвиток гурту, чекає гарантована винагорода", - повідомили музиканти. 
 
Для своїх слуахчів  вони вигадали цілу систему лотів. Так, кошти можна скинути просто на рахунок колективу, а можна при цьому отримати і певні бонуси, а саме: 
 
Для України та закордону: 
1. CD - внесок від 100 грн / 300 рублів
2. CD + кольоровий постер - внесок від 200 грн / 600 рублів
3. СD + постер + футболка - внесок від 400 грн / 1100 рублів
 
Для України: 
1. CD + можливість відвідати репетицію (для львів'ян) - внесок від 150 грн 
2. CD + зустріч у неформальній обстановці - внесок від 150 грн. 
3. CD + безкоштовний вхід на один із будь-яких концертів гурту на території України в періоді 2016-2017 рр. (фестивалі не враховуються) - внесок від 150 грн. 
4. CD + постер + футболка + безкоштовний вхід на один із будь-яких концертів гурту в періоді 2016-2017 рр. (фестивалі не враховуються) - внесок від 500 грн. 
 
"Внески можна зробити звичайним переказом коштів на номер карти ПриватБанку - 4731-1856-0849-9973, отримувач Рижов Ігор Андрійович. Після виконання переказу коштів просимо надіслати повідомлення із вкладеною копією чека та ПІБ відправника із вказанням суми переказу та обраною винагородою СЮДИ", - повідомляють музиканти. 
 
"Рай Із Твоїх Снів" - це львівський колектив який утворився в 2013 році. Хлопці грають power metal, використовуючи при цьому, зокрема, і сопілки. Перший сингл колективу побачив світ у червні минулого року. Угодом був випущений EP "Сильніше Пітьми".  
 
Склад гурту:
 
- Вегард Ейвінд - сопілка (студійно), вокал, гітара, волинка
- Дивозор - клавішні, драм-програмінг 
- Інгвар - бас
- Світобор - сопілка