"il mio campo" випустили новий сингл

Дніпровський колектив на початку вересня випустив новий трек під назвою "point". На вихідних, 3 вересня, хлопці презентували його у місцевому арт-центрі "Квартира". 
 
Нагадаємо, дебютний EP "triangle" "il mio campo"  випустили у листопаді 2015 року,  а вже у лютому, тобто через декілька місяців, світ побачив їх перший лонгплей "confine". Навесні музиканти поїздили Україною і представили свій реліз у декількох містах. Зараз же колектив готується до невеликого концертного туру наприкінці вересня, у якому складе компанію відомому російському пост-панк гурту "Буерак".
 
Напевно, ні для кого не секрет, що українська пост-панк музика останнім часом перебуває у тренді, тож молоді колективи з'являються у багатьох містах України. Ставлення до них різне. Почитати досить критичну рецензію на реліз "il mio campo – confine" (2016) можна за цим посиланням. 
 
Що цікаво, "il mio campo" виріс зі сольного проекту донеччанина Дмитра Філюшина. Його проект спершу носив назву "Stall of pegasus", але з переїздом до Дніпра хлопець став творити під новим іменем. Згодом до нього приєдналося ще троє музикантів-однодумців і місто отримало новий пост-панк колектив.