"ДЕТИ НОЧИ XVI" пройдуть наприкінці вересня

Відомий на всю Україну фестиваль темної естетики цьогоріч відбудеться 24 вересня у київському клубі "Bingo". Йдеться про чи не найвідомішу gothic / dark / electro подію України. Знають про фестиваль і мешканці сусідніх країн.
 
Нагадаємо, фестиваль не відбувся у 2015 році через фінансові труднощі організаторів. 
 
Хедлайнерами міжнародного фестивалю "ДЕТИ НОЧИ XVI" у 2016 році стануть бельгійці "Suicide Commando" (dark electro) та австрійці "Nachtmahr" (dark wave / gothic rock). Решта учасників - переважно українські гурти - "Mysterya", "Vinky", "ERROR::GENESIS", "AGHIAZMA" та "AUDI SILE". Окрім того на фесті можна буде почути грузинський колектив "  Lilla Land ".
 
У попередні роки учасниками фестивалю були гурти Diary of Dreams, Clan of Xymox, In Strict Confidence, VNV Nation, Covenant, Rabia Sorda, Faderhead, Solar Fake, Spiral 69, Скрябин, Кому Вниз та багато інших. 
 
Фестиваль розпочнеться о 17:00. Придбати квитки можна за 300 гривень заздалегідь або ж за 400 у день фестивалю. 
 
"Діти Ночі: Чорна Рада"  — найбільший в Україні фестиваль gothic / dark / electro музики і мистецтва, що проводиться з 1999—2000 рр. Початково організовано у вересні в Києві засновниками вітчизняної готичної сцени — учасниками Українського готичного порталу на чолі з Віталієм Федуном. Тривалість фестивалю — один або два дні. Постійна кількість відвідувачів становить від 1500 до 2500 осіб.
 
На даний момент відвідування фестивалю стало щорічною традицією шанувальників gothic / dark / electro естетики з України, Росії, Білорусі, Молдови та інших країн колишнього СРСР. Фестиваль «Діти Ночі» є слов'янським аналогом найбільших міжнародних готик-фестивалів Wave-Gotik-Treffen і M'era Luna.