Українська майстриня випустила серію прикрас за мотивами пісень "Drudkh"

Фанати харківського блек метал гурту поділилися досить незвичною новиною. 

"Сьогодні у нас особливий пост, несподіваний навіть для мене як адміна цієї спільноти. І несподіванка з розряду справді приємних! Отже, перед вами серія ексклюзивних прикрас від волинської майстрині і відданої шанувальниці творчості DRUDKH - Лариси Печенюк. Кожне кольє створено за мотивами 9-го лонгплею групи й кожне існує лише в одному екземплярі!

Як зазначає сама майстриня, головним для неї є розуміння іншими суті створеної нею серії (і моральний фідбек), проте у вас є також можливість замовити предмет, який припаде до душі", - розповів адмін ВК-спільноти "Drudkh" Максим.
 
Сама ж Лариса назвала серію кольє "ВІЧНИЙ ОБЕРТ КОЛЕСА", однойменно з альбомом DRUDKH 2012-го року. До набору входять 5 прикрас:
- "ВІЧНЕ КОЛО"
- "ПОДИХ ХОЛОДНОЇ ЧОРНОЇ ЗЕМЛІ (БЕРЕЗЕНЬ)"
- "КОЛИ БОГИ ЗАЛИШАЮТЬ СВОЇ СМАРАГДОВІ ЧЕРТОГИ (СЕРПЕНЬ)"
- "ПРОЩАННЯ ЗІ СКОРБОТНИМИ ПТАХАМИ ОСЕНІ (ЖОВТЕНЬ)"
- "НІЧ ЗІТКАНА ЗІ СНІГУ, ВІТРІВ ТА СИВИХ ЗІРОК (ГРУДЕНЬ)"
 
Ціна всієї краси складає 1 950 гривень. Роздивитися кольє ближче можна ТУТ.

"Drudkh" - український блек метал гурт, створений у 2002 році. Лірику більшості композицій колективу складає поезія класичних українських поетів, серед них Тарас Шевченко, Іван Франко, Олександр Олесь, Олег Ольжич, Ліна Костенко. Наприклад, альбом «Лебединий Шлях» (2005) повністю побудований на тексті поеми Тараса Шевченка «Гайдамаки» (1841). В оформленні дисків переважно використовуються картини українських та російських художників XIX ст. (В. Перова, І. Левітана, О. Міхнушова, М. Кривенка, О. Мурашка). 

А за цим посиланням можна почитати рецензію на один з останніх релізів колективу - спліт Drudkh / Hades Almighty - One Who Talks With the Fog / Pyre Era, Black! [Split] (2016).