Українські музиканти випустили новий мерч

Купівля мерчу — одна із важливих форм підтримки наших виконавців на рівні із відвідуванням концертів, передплатою альбомів тощо. 
 
Сьогодні пропонуємо вашій увазі декілька  свіжих пропозицій від українських гуртів та лейблів. 
 
Київський музикант Олексій Сакевч у рамках свого проекту “Endless Melancholy” планує видати серію футболок. Вони уже доступні для попереднього замовлення на Bandcamp’і. Дизайном займалася миткиня Літа Ахметова. Коштуватиме така футболка 16 доларів. 
 
 
Окрім того вчора з’явилася у мережі і серія мерчу для любителів хардкору. 
 
Так, лейбл і дістро Hypodermic Records представив футболки гуртів HOMESICK і REDEMPTION. У першому випадку йдеться про білий прінт на футболках трьох кольорів: темно-зелений, чорний і темно-синій. Гурти “Redemption” доступні лише у одному варіанті: білий прінт на чорних футболках. Вартість їх складатиме 200 гривень. 
 
 
 
Інший хардкор-лейбл “Reason Records” також порадував футболками. Зокрема, з’явився мер молодого одеського колективу FLAME - білий прінт на футболках трьох кольорів: темно-зелений, чорний і темно-синій.
 
 
А у гурту “SUPPRESSION” футболки дещо інші. Хлопці  вибрали жовтий прінт на бордових, чорних і темно-синіх футболках.
 
 
Хардкорні футболки, зокрема, можна буде придбати на фестивалі “Маяк” у Одесі вже цього місяця. 
 
Також обмежений тираж футболок з'явився у колективу "The Curse of Wendigo". Арт для них готувала Оксана Зіньковська. Придбати мерч цього гурту можна буде на ELECTRIC MEADOW FEST 2016.