"The Heavy Crawls" презентували нову пісню

Київські музиканти вперше виконали новий трек "Burns Me From Inside" на фестивалі "Electric Experience Festival 2016" 26 травня. Там же і записали його на відео. До слова, це був перший живий виступ після тривалого мовчання колективу. 

"Вчора на концерті ми зіграли нову пісню, написали її за тиждень до фестивалю. Цією композицією ми відкривали наш виступ, шкода трохи провтикав чувак, що відповідає за світло, а в цілому дуже непогано", - написав гурт. 

Також "The Heavy Crawls" готують невеличкий тур Україною, щоб пограти нові пісні і презентувати свій новий альбом. Поки затверджені наступні міста: Вінниця, Кам'янець та Луцьк.

Колектив "The Heavy Crawls" ( ex "The Crawls") існує вже три роки (зі 2013-го). У листопаді 2013 гурт презентував свій альбом "The Crawls" у столичному клубі «Диван», після чого підписав контракт зі німецьким лейблом "Nasoni Records" і видав альбом обмеженим тиражем на вінілових платівках. Влітку 2014 The Crawls підписали контракт на видання 7" платівки з грецьким лейблом G.O.D. Records.  Наразі музиканти працюють над новим, третім за ліком, альбомом, готуються до туру, пишуть нові пісні та доробляють власний сайт.