Колектив "(Е).Д.(А)." підбив підсумки 2015 року

Нагадаємо, саме ці люди вже на багатьох концертах та фестивалях забезпечували смачну і доступну веганську їжу для відвідувачів. 
 
"Торік ми готували на двох великих івентах: Chaotic Good party 1 та Burn the Scene for Fun 7 під Житомиром. Також ми робили їжу на 5 концертів та Фрімаркет у Києві. Ми протупили десь з 4 концертами та 2 фестами в Києві, на які нас запрошували і на яких ми врешті з різних причин не нагодували відвідувачів та відвідувачок", - розповіли активісти. 
 
Озвучили вони і свою мотивацію, і фінансові аспекти справи: "Ми, як низовий колектив, допомагаємо іншим ініціативам, які роблять хороші та корисні, на нашу думку, речі. Також ми допомагаємо організаторам та організаторкам концертів, якщо заходи йдуть “в мінус”. У 2015 році ми віддали:
 
- 3 500 грн колективу, який попросив бути анонімним, але за діяльність якого ми ручаємось;
- 1 200 грн житомирській ініціативі залучення безоплатних донорів крові;
- 650 грн організаторам ХГ party;
- також на кількох заходах ми годували музиканток та музикантів за наш рахунок.
 
І усе це задля підтримки лібертарних колективів і тому, що ми любимо готувати (а дехто й не дуже, але готує заради ідеї =). Також це завдяки організаторам та організаторкам, які нас запрошують, людям не з колективу, які допомагають, і, звісно, вам, які їдять наші бургери та все інше".
 
У минулі роки "(Е).Д.(А)." також допомагала переселенцям. А вже у  2016 році колектив готовий продовжити свою роботу на українських музичних заходах.