"Amphibian Man" сьогодні представить новий альбом

Мова йде про проект київського музиканта Івана Семещенка. Релізи у нього з'являються дуже швидкими темпами. Так, лише 31 січня 2015 орку світ побачив альбом "Hellas", присвячений древньогрецьким міфам. Вже на початку січня у мережі з'явився сингл  "The City". А 18 лютого поціновувачі могли насолодитися EP "Speed Power Turbo Racer", який "Amphibian Man" присвятив швидкості, старим машинам, гонкам і гару. Власне, це можна зрозуміти і з назви. 
 
"Цей альбом я хотів зробити максимально швидким, панковим, простим і чесним. Я на декілька днів майже закрився в кімнаті з гітарою і почав придумовувати. Все що подобалось записувалось, в чому хоч трохи сумнівався, зразу видалялось. У результаті вийшло саме те що я і хотів. Як і кожен реліз "Amphibian Man", цей став підсумком якогось періоду життя", - розповів Іван Семещенко. 
 
Він також пояснив, чому так оперативно з'являються все нові й нові його релізи: 
 
"Пишучи новий матеріал, я завжди стараюсь записати його зразу як він був придуманий, щоб зберегти той особливий настрій. На мою думку пишучи альбоми раз в пару років, вилизуючи їх, перероблюючи, перезаписуючи, втрачається те що в них було закладено. Деречі сьогодні, в останній день зими, відбудеться реліз нового альбому "Contra Surf". Це перероблений у сьорф стилі саундтрек культової гри 80х "Contra". 
 
Загалом пісні проекту написані у стилі surf, surf-rock