31.08 Neformat Fest 19 | Київ

Sat, 31.08.19 - 03:00
Bingo
350-550 грн.

ПРИДБАТИ КВИТКИ

Найстаршому з нині діючих музичних порталів, що освітлює життя вітчизняного андеграунду, Neformat.com.ua, цьогоріч виповнилося 15 років! Увесь цей час ми доносимо до вас одну річ - в Україні є гурти, на які варто звертати увагу.
 
Клуб Bingo Club, 31 серпня
 
Neformat Fest 2019
 
  • великий Neformat Shop, де буде зібраний з усіх куточків України мерч українських команд, що близькі нам за духом і цінностями.
  • великий магазин вінілів, адже ми, як і ви любимо хорошу музику
  • можливість зробити handpoke-тату, і тим самим підтримати зоозахисну ініціативу Тату Заради Звірят.
  • сервіс Louder.Me, що представить свій стенд із корисною інформацією щодо просування та самопіару гуртів, яка має зацікавити як початківців, так і вже діючих музикантів.
  • і звісно музика! 11 гуртів, 2 сцени, детальний лайнап нижче
 
 
ВЕЛИКА СЦЕНА
 
 
- Septa, Одеса, альтернатива

Метал, який, на думку деяких учасників редакції, перевершив свій час або ж країну. Надто складний та багатошаровий, аби захопити публіку літніх опен-ейрів, надто простий… Та ні, ніякий він не простий. Єдина причина, чому Septa ще досі не за кордоном, як Jinjer або Stoned Jesus, у тому, що вони, схоже, самі не зовсім цього прагнуть, бо треба трохи надавити з живими концертами, яких у них в Європі поки не було. Але якщо візьмуться за це завдання, то точно зможуть досягнути аналогічного рівня.

- Nug, Івано-Франківськ, пост-метал/прог-метал

Цікаво, як то тримати на своїх плечах цілий пласт сцени? Про це точно може багато розповісти Юра Дубровський, який один уособлює пост-метал сцену з україномовною лірикою. Звісно, грає він не сам, але ми ж то знаємо, що у гуртах завжди має бути хтось, хто роздає всім копняки та тягне за собою весь процес. І це про Юру. Його останній, найсвіжіший і діючий проєкт ми й почуємо на сцені Неформат Фесту.

- Backchat, Київ, хардкор/метал

Кажуть, їхній альбом вже 5 років як записаний, але де він зараз і чому не вийшов, начебто, не знають і самі музиканти. (Так-так, вас задовбав цей жарт, але й нам чекати не легко!) Ми все розуміємо і терпляче сподіваємося одного чудового ранку таки знайти реліз на Бендкемпі. А щоб очікування було легшим вже вчетверте запрошуємо гурт на свій фестиваль.

- White Ward, Одеса, пост-блек метал

Ці одесити точно не бояться експериментувати зі звучанням, і у їх найсвіжішому треці знайшов місце цілий кінематографічний нуар. На фоні української блек-метал сцени вони — точно біла ворона, але ж яка прекрасна. Залишається тільки здогадуватися і чекати кінця вересня, коли ми нарешті почуємо цілий альбом, так доречно оздоблений пустими та холодними фото нічних міст. А оскільки півтора місяця — надто довго (а як по-чесному, ми вже давніше чекаємо на цей реліз), то зможемо почути кілька нових робіт на Неформат Фесті.

- Mother Witch & Dead Water Ghosts, Одеса, окультний дум

Єдиний трек зі старої творчості гурту, що лунатиме на Неформат Фесті. Сумний, тягучий, про особисте. Але що ж нового на нас чекає? Це хороше питання, на яке й самі поки не маємо точної відповіді. Але є гарантований метод її отримати — прийти і послухати, що ж за метаморфози відбулися з творчістю одеситів, та дізнатися, чи залишиться у світлому або не дуже майбутньому місце для темної енергії колективу.

- Kasu Weri, Київ, сладж, бонгметал

Мало який реліз чекали так, як їхній. І чекали довго — цілих 8 років, аби отримати всього 4 треки! З одного боку, це злочинно мало, коли гурт має таку довіру та любов з боку слухача. З іншого, коли це єдиний твій студійний реліз, люди будуть вдячні й за нього. Тож сподіваємося колись таки застати новий альбом гурту, але разом з тим цінуємо кожну хвилину їхніх живих виступів.

 
 
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА СЦЕНА
 
- Тулим / Tulym Posse, Київ, бум-беп, хардкор-реп
- Ціна Ритму - Price Of Da Rhythm, Львів, хіп-хоп
- Monophonic, Київ, сінтвейв, тріп-хоп
- r.roo, Київ, idm, ембіент, хаус
- stonefromthesky, Київ, тріп-хоп, органік техно, даунтемпо