02/06/2013 Arms and Sleepers во Львове, ресторан-паб "The Gas Station"

Sun, 02.06.13 - 07:00
Ресторан-паб "The Gas Station"
80-100грн.

 

Arms and Sleepers (США) повертаються в Україну у червні

 

Американський тріп-хоп/ембіент дует Arms and Sleepers знову відвідає Україну з концертами у червні 2013 року. Цього разу музиканти виступлять у Львові та Ужгороді.
 
Гурт заснований у 2006 році Максом Льюісом і Мірцою Рамічем із Бостона. Під час живих виступів музику супроводжують візуальні роботи Дадо Рамадані, художника з Бостона. Перший альбом «Black Paris 86», що вийшов у 2007 році, отримав високі оцінки від досить авторитетного видання The Silent Ballet, увійшовши в топ 50 найкращих альбомів року. У грудні 2009 вийшов їхній спільний із The American Dollar EP під назвою From The Inland Sea. На сьогоднішній день у добірці гурту три студійних альбоми, 11 ЕР та кілька синглів. 
 
У одному із інтерв'ю Мірца пояснив, що "назва гурту багато в чому означає світ, яким він є сьогодні, і був у минулому, і можливо майбутнє. Поки багато хто б'ється і вбиває ("Arms" - "зброя"), інші ігнорують все це ("Сплячі" - "Sleepers"). "
 

 
"Якщо б сама природа могла в цифровій формі записати музику літніх нічних звуків - це була б точна копія Arms and Sleepers. Заспокійлива, земна, і в той же час електронна - немов природу буквально включили в розетку. Музика енергії безперервної сили - спокійна, заплутана, сумна і заспокійлива - це незвичайне, хвилююче таїнство нашого життя. Ембієнтне авангардне електронне звучання Arms and Sleepers вислизає від простого опису, немов сон, породжений природою і комп'ютером. Для всіх, хто шукає нового подиху спокою - «Arms and Sleepers» - те, що вам треба."
 

1 червня - Ужгород, ILKO Gallery. квитки - 60-100 грн. резервація: gallery@ilko.ua
 
2 червня - Львів, Gas Station, вул. Джерельна, 20
Цього вечора ви також почуєте львівський тріп-хоповий проект IMMAGO.
 
Квитки на львівський концерт: 
перші 50 шт - 80 грн., наступні 50 шт -100 грн, решта по 120 грн.
З 7-го травня у "Правді Б" (Вірменська, 25)
замовлення квитків для інших міст: promo.azh.com.ua/tickets/aas-lviv