Панк-бізнес: веганські аксесуари від We Bite

We Bite — це прикраси з екошкіри, які виготовляють Нафаня, ударниця в гуртах Death Pill і Vidmershiy Shmat, та Маша, учасниця київського чаптера Турбоюгенд. Дівчата виготовляють переважно чокери та харнеси зі шкіри, залізних кілець, карабінів, ланцюгів, шипів та подібних матеріалів.

 

We Bite
Діло для душі

Наша команда складається з двох людей: мене, Анастасії Хоменко, та Маши Лихацької. Я граю в Death Pill, Vidmershiy Shmat, займаюсь організацією концертів та артмаркету ПоТворчий З'їзд. Машка виховує малечу та є учасницею київського чаптеру Турбоюгенд. Ми дружимо вже купу років і от якось вирішили зробити невеличке діло для душі) Здебільшого всією організаційною та крафтовою роботою ми займаємось удвох, інколи нам допомагають друзі.

 

Як усе почалося

Рік тому я подзвонила Машці із пропозицією зробити чокер, бо мені дуже хотілося чогось красивого, а знайти щось схоже на теренах України виявилося не так то і просто. Машка виконала моє замовлення, чокер був неймовірний, і я запропонувала створити невеличкий магазин, аби радувати себе та людей довкола.

Запустити справу нам допомагали наші близькі друзі, наприклад, Саша Кітаєв налаштовував нам рекламу, та чоловіки, які підтримували цю ініціативу на кожному кроці.

We Bite не є нашою основною діяльністю, тож розподіляємо працюємо по-різному: кожна з нас щось виготовляє автономно, наприклад, Машка більше відповідає за шкіряні вироби, я займаюсь плетіннями. Також ми збираємось у нашій майстерні, яка розташовується в Маші, крафтимо разом різні штуки та голосно співаємо пісні)

 

Вироби We Bite  

З чого воно робиться?

У роботі ми використовуємо екошкіру, яку замовляємо в інтернеті. Машка провела гарну дослідницьку роботу та знайшла нереально балдьожну шкіру, що надзвичайно м'яка та приємна на дотик, прекрасна в роботі та ще крутіша в експлуатації. На самому початку вклалися в обладнання, необхідне для роботи зі шкірою, інструменти. Сировину постійно оновлюємо, на цьому етапі шукаємо більш екологічне для тіла залізо та металеві ланцюги).

Про труднощі

На початках зіткнулися із сумнівами та страхами — а чи потрібно це взагалі комусь, окрім нас? Але оскільки це робилося більше по фану, не задля основного заробітку, то ми не сильно переймались у разі невдачі. Утім, справа виявилася достатньо прибутковою, аби покривати наші затрати).

Інколи дуууже важко буває знайти підходящий нам матеріал для роботи (ну й асортимент не завжди такий різноманітний, як хотілося б). Наприклад, ми досі в пошуку синтетичного нубуку, який ідеально підходить для виготовлення цупких ременів.

Про цінності

Наша ідея полягає у створенні екологічних прикрас, зроблених із неймовірною любов'ю. Я обожнюю кожен виріб, який ми випускаємо, хочу носити всі чокери та харнеси. Вони просто неймовірні. Нам важливо, аби клієнти відчували нашу пристрасть і вдягаючи прикраси відчували себе бажаними, сексуальними та розкутими. Наші прикраси досить універсальні, тож ви можете надягнути їх на концерт, а можете у спальню)

А наш лозунг — Ми кусаємось, але ніжно:3

We Bite

Так виглядає один із харнесів, виготовлених дівчатами

Плани

Ми ввели новий колір у нашу колекцію, домовилися про співробітництво із F Bar (гарний заклад, із великою кількістю тематичних лекцій, вечірок, при них є невеличкий магазин із фетиш продукцією). А також запросили до команди нову людину, аби розширити наш асортимент, але в який бік і що це буде, поки не скажу.

We Bite у соцмережах:

https://www.facebook.com/We-Bite-114093520495465/

https://www.instagram.com/we_bite_rrr/

Фото надані героїнями матеріалу

Neformat.com.ua ©