Тепла реп-осінь

Колись я сказав, що прийдеться робити підбірки не сезонні, а щомісячні, бо репу стане більше. Завангував, тож тепер ваш уважний Пилип працюватиме ще більше, і це означає, що маємо вереснево-жовтневу підбірку свіженьких релізів. Нумо слухати.

Тепла осінь розпочалась із викриків "РЕП ЗНАК", після виходу однойменної композиції з кліпом від Шершень, Диктор Трейн, Дядя Вова, Довгий Пес, Ennyday та Джонні Дивний. Було помічено цікаві камео українських знаменитостей.

Alina Pash та FREEL зробили відеокліп "Не пили", вигравши якийсь-там грант. Стосунки між чоловіком та жінкою, рівність, рівність і ще раз рівність. У стилі Паш. Вам як?

От що реально засідає у голові із приємного, так це приспів пісні "Втома" Ядерної Могили та Джонні Дивного.

Довгий Пес бачить стосунки між чоловіком та жінкою трішки по-іншому та без грантів. Жорстко, чесно.

Учасник Ціни Ритму та сольний виконавець Аппекс продовжує експериментувати. На виході маємо чи не найкращу композицію від нього за цей рік.

Хоч мене і дістала реклама Альони з Роботою УА, та цей кліп доволі приємний. Виконавиця похвалилась, як провела літо.

Гурт Твій Бог Сьогодні П’яний презентував свій другий альбом. Хлопці лишились все тими ж екстравагантними та непередбачуваними. Стьоб-реп.

Zombo екранізував ремікс на трек "Руїна". Ціль відео – запустити хеш-тег #моякраїнаНеруїна, за яким люди мали би постити знищені будівлі свого міста.

Basedillazcrew презентували новий сингл під назвою "Drill". Для тих, хто хотів його, власне, почути. То стиль в репі, якщо шо. 

Київський гурт Смолоскип дропнули трек "16". І це не про вік.

Знову Довгий Пес, та цього разу спільно з музикантом Joint Jay розповідають про… чебуреки. Смачного?

Якісно вривається до ефіру гурт KALUSH, де головним виконавцем є відомий у вузьких колах Псючий Син. Займається хлопцями команда Альони, та й чути це, і видно. Можна легко уявити її замість Псючого.

Якщо ви думали, що експериментам Аппекса нема куди розвиватись, то тримайте техно-реп.

Ще одна простенька відеоробота від Ядерної Могили, але, як завжди, маємо цікаву соціальну суть.

Львівський андеграунд дропнув альбом, який має назву "Поміж тим". Відповідальним за це є репер Sonnium. Так звучить підземка!

Суміш нової школи та цікавих текстів, які цій же ж школі мало притаманні. ЧАКІР – "Чакір Аут Нау", свіженький альбом вінницького фрешмена.

Учасник львівського об’єднання Братське Коло, Шершень, видав кліп на трек "Інтроверт". Різкий флоу несеться по бітах, спробуй лише встигати ловити суть.

Колега по команді Шершня, Білий Бо, теж потішив усіх відеороботою. Братське Коло не виходить з наших ефірів. Трек називається "Пентіум".

Ще один вінницький фрешмен Ennyday присвячує трек прекрасній кепці з АТБ. А ця мережа не перестає ловити хайп. Слухаємо.

Глава 94 зазвичай мовчить, але тепер хлопці видали аж три жив’яки на свіжоспеченому проєкті "Звуковуха". Старі треки зазвучали по-новому.

Тепла осінь була плодоносною. Думаю, її холодна частина теж не перестане давати нам урожаї. До нових читалок, шановні.  

Пригадати підсумки реп-літа 2019 від Пилипа OG ви можете за цим посиланням.

Neformat.com.ua ©