Sidus Atrum видали анонсований альбом

Сьогодні відбулася очікувана прем’єра альбому "Розірване Небо" блекенд-дез-дум формації Sidus Atrum. Це вже третій альбом у її дискографії.

Музиканти вклали в цей альбом чимало, як із боку звучання, так і з боку емоцій. Обидві ці складові – взаємозалежні, оскільки Sidus Atrum писали лонплей упродовж війни й та багато в чому визначила його.

"Альбом "Розірване Небо" вийшов важчим і агресивнішим за попередні роботи, сповненим болючих емоцій і роздумів. У ньому немає місця мрійливості та польоту до зірок – тільки біль, розпач, лють і крихти надії, що пробиваються крізь темряву, прагнуть зрости і зупинити хаос", – діляться музиканти з Неформатом.

Згадану агресію й яскравість звукові надав зокрема Сергій Лихотвор, який виконав міксинг і мастеринг альбому.

Реліз відбувся на лейблі Kvlt und Kaos Productions у цифровому форматі, а також на платівках, дисках і касетах.

Протягом композицій музиканти розкривають притаманні їм самим думки, спричинені війною та її окремими епізодами.

"Ми хочемо поділитися всім цим зі світом. Люди повинні розуміти, що в цьому світі не має бути місця війні й усім тим жахливим речам, що відбуваються в Україні. Зло повинно бути покаране, інакше воно постукає в кожні двері", – додають Юлія і Сергій.

Та основною ідеєю, яка пронизує новий альбом, є роздуми щодо збереження людяності в пеклі війни й водночас надія на перемогу життя.

Обкладинку лонплею для гурту створила Юлія Жучкова.

До цього музиканти видали два сингли, про один із яких ми писали окремо.

Sidus Atrum – блек-дум-проєкт, який започаткувала Юлія Лихотвор у 2015 році в Києві. Із часом формація перетворилася з сольної на дует – до Юлії доєднався Сергій Лихотвор. У дискографії проєкту два альбоми й кілька синглів. Основна мета проєкту – висловити власні ідеї, почуття, емоції та поділитися досвідом зі слухачами. Кожен їхній альбом – своєрідна подорож, "під час якої відбувається певний розвиток і перехід на інший рівень буття".

Sidus Atrum у мережі:

https://www.instagram.com/sidusatrum
https://www.facebook.com/sidusatrumpage/

Фото обкладинки – Bandcamp