Polyvoda випустили перший альбом

Нещодавно R&B-проєкт Polyvoda оприлюднив свій дебютний альбом "Pilgrims Never Come Back". Частина композицій із нього раніше ввійшли до мініальбому виконавців.

За словами бас-гітариста гурту Дениса, цей альбом постав посеред надскладного для музикантів часу.

"Кожна репетиція була фактичним викликом нашому життю. Доволі часто ми працювали над піснями у бомбосховищі", – каже виконавець у пресрелізі.

Через це й через загальну ситуацію в Україні й у світі альбом увібрав у себе частку тривожних настроїв. Водночас із тим, музиканти постаралися зробити звучання альбому захопливим. Тут і "хитросплетіння ритмів і мелодій", і вихід за межі жанрових стереотипів, які в поєднанні "лоскочуть мозок".

Назва альбому з’явилася з його ж останнього треку. У композицію музиканти заклали як думки стосовно власної творчості, так і певну присвяту, яка простягається на весь альбом.

"Ми присвячуємо цей альбом тим, хто був вимушений тікати від війни, від страху, від самого себе. Кожен день ми усвідомлювали, що поруч лишається все менше людей: хтось їхав, хтось помирав, це було боляче і демотивувало. Усі, хто пішов з життя, назавжди лишаються в наших серцях. Ті, хто вирушив у довгий, неспокійний, шлях, пам’ятайте – пілігрими ніколи не повертаються!"

За словами музикантів, цей альбом слугує своєрідним рибальським гачком. Той затягає слухача в подальші глибини музики артистів. Наразі артисти не поділилися конкретними планами на майбутнє, однак сказали кілька слів щодо свого підходу до підготовки наступних релізів: Polyvoda не планують повертатися туди, де вони вже були, тобто повторюватися.

Нагадаємо, що раніше ми писали про перший мініальбом гурту і про його загальну концепцію.

Polyvoda – київський неосоул/R&B-проєкт, який заснували музиканти Денис Левченко, Кирило Чихрадзе й Михайло Бірченко в 2022 році. Власне звучання вони описують як "просякнуте західними традиціями", переважно британського джазу й американського хіп-хопу і R&B. Наразі в їхній дискографії сингли, мініальбом, лайв-запис і альбом.

Polyvoda в мережі:

https://www.instagram.com/vodapoly

Фото обкладинки – надали виконавці