Pree Tone вирушають у невеликий український тур

Столичний noise rock, shoegaze гурт разом із командами Парк Встреч і Pocket Country цими вихідними проїдеться по трьох містах України.

"Не час сумувати, тому що на сум не вистачає часу. Осінню нудьгу і теплу ковдру відклали в довгу шухляду гурти Парк Встреч, Pree Tone і Pocket Country, вирішивши нестримно проїхатися втрьох по містах України цього жовтня. Три куточки країни, три міста, три "П" — зустрічайте спільний ППП-тур. З собою колективи везуть не тільки море пісень і гарних емоцій, а й порадують мерчем, зробленим спеціально до чарівної події. Звук також обіцяє бути казковим", — йдеться у пресрелізі команд. 

Разом команди відвідають 8 жовтня Харків (клуб "Живот"), 9 жовтня — Дніпро ("Модуль") і 10-го — Запоріжжя ("Млин"). Квитки доступні за лінком.

Pree Tone (Київ, noise rock) — гурт з'явився на українській сцені сім років тому і за цей період налічує у своїй дискографії 8 альбомів та EP. Останній лонгплей "Brekka" команда випустила у 2020-му. Завдяки нещодавній зміні у складі і підходу до звуку важко здогадатися, на що ж буде схожий кожний наступний виступ.

Парк Встреч (Харків, shoegaze / dream-pop) — це, як ідеться у пресрелізі, "спроба піймати і висвітлити ті проміжні стани, які не є чистим щастям або сумом, любов'ю або розчарування, а являють собою комбінацію всіх цих почуттів". Гурт ось-ось випустить свій дебютний альбом, пісні з якого можна буде почути на концертах.

Pocket Country (Львів, shoegaze, indie rock) — нове ім'я на українській сцені від колишніх учасників The Sunset Survival та I Gave Back. Влітку цього року дебютували з однойменним мініальбомом. Серед інфлюенсів вказують DIIV, Hum, Nothing, Superchunk, Drug Church та Title Fight. Хлопці вперше відвідають міста центру і сходу.

 

Pocket Country у мережі - https://push.fm/fl/j6rkib2l

Pree Tone у мережі - https://band.link/preetone

Парк Встреч у мережі - https://band.link/PhLI0

На обкладинці - фото kirai gigs