Weekly Digest 18-24 жовтня

22 жовтня — прямо чудовий день для релізів, було дуже важко обрати всього 10 у дайджест, тому, якщо що, Dream Theater гугліть самі. А в нашій підбірці на вас чекають Angel Du$t, Cradle Of Filth, Every Time I Die, старорежимний смерть метал від Massacre та приречений смерть метал від Worm, важкий метал від Shadowland та Seven Sisters, Knife з гострим металпанком, психоделічний блюз Dooms Children від Wade MacNeil (Alexisonfire/Gallows) та "Slamming Gore Groove" від Waking The Cadaver. Не забувайте також зацінити новий альбом 1914, у дайджесті його немає, але Neformat про нього ще напише. 

Angel Du$t — YAK: A Collection of Truck Songs

Angel Du$t — це супергурт з Балтимору від учасників Turnstile та Trapped Under Ice, але якщо ви слідкували за хардкор панк сценою останні 8 років, то і самі це чудово знаєте. Їхній альбом 2019 року "Pretty Buff" був у топах Kerrang та Loudwire, їхню суміш pop punk, soft rock та indie pop ні з ким не сплутаєш. "YAK: A Collection of Truck Songs" — це дуже кайфовий і світлий good times альбом, який чудово розвіє осінню тугу. 

spotify | apple music | youtube music

 

Cradle Of Filth — Existence Is Futile

На своєму новому альбомі симфо-готи Cradle Of Filth, як завжди, звучать велично, пафосно, over the top. Шанувальники ранньої творчості гурту не будуть розчаровані, альбом місцями нагадує Cradle Of Filth двадцятирічної давнини, хіба з сучасним, дорожчим та якіснішим продакшеном.

spotify | apple music | youtube music

 

Dooms Children — Dooms Children

Wade MacNeil, відомий як гітарист Alexisonfire та вокаліст Gallows, випустив дуже душевний психоделік блюз-рок альбом у дусі Grateful Dead та Blue Cheer. Тріповий та глибокий, "Dooms Children" звучить як катарсис, адже, за словами самого Вейда, був написаний під час того, як життя 37-річного канадського музиканта розпадалося на шматки, які він намагався зібрати. Попри назву та обставини, альбом звучить життєстверджувально і в уяві постає Фенікс, що горить, але точно має відродитися з попелу.

spotify | apple music | youtube music

 

Every Time I Die — Radical

Через 5 років після виходу їхнього останнього релізу (вдвічі довше ніж зазвичай вони змушували чекати), круті парубки з Баффало, NY, Every Time I Die повертаються, виносячи двері з ноги. Шанувальники чекали на альбом страшно, і це не дивно, адже кожен сингл — то бенгер, альбомом "Radical" ETID однозначно показує тисячам непримітних металкор гуртів, хто тут Татко.

spotify | apple music | youtube music

 

Knife – Knife

Брудний black speed punk з Німеччини від поціновувачів холодної зброї, швидкості та пива. Метал вечірка, як вона має бути. Окремо хочу виділити лого гурту, в яке дуже красиво вписаний ніж, щоб ні в кого не лишалось сумнівів, що собою являють Knife.

spotify | apple music | youtube music

 

Massacre — Resurgence

Флоридський смерть метал гурт Massacre демонструє, що таке справжній OSDM, ще й з відсилками до Лавкрафтівського горору.

spotify | apple music | youtube music

 

Seven Sisters — Shadow Of A Falling Star Pt. 1

Молодий британський epic heavy metal гурт Seven Sisters випускає третій альбом у дискографії та, судячи з "Pt.1" у назві, перший в новому циклі. Якщо вам подобаються величні гітари, міфологія та пісні про бойову славу, не проходьте повз.

spotify | youtube music

 

Shadowland — The Necromancer's Castle

І продовжуючи тему важкого металу, Shadowland з Нью Йорку — це female fronted heavy metal для шанувальників Judas Priest та Manilla Road, що стає очевидним після першого ж погляду на обкладинку авторства, до речі, вокалістки гурту Тані Файндер. Дебютний повноформатний альбом Shadowland під назвою "Замок Некроманта" містить вісім дивних і фантастичних казок, розказаних під звуки геві-металу старої школи. Альбо видав один з найавторитетніших лейблів для нової хвилі традиційного важкого металу — грецький No Remorse records.

youtube music

 

Waking The Cadaver — Authority Through Intimidation

"Нашою метою був Slamming Gore Groove, — каже гітарист Майк Майо. — Це наше гасло з самого початку, і я думаю, що ця збірка пісень ілюструє її значення більше, ніж будь-який з наших попередніх альбомів. Слухачі зможуть почути нашу любов до таких гуртів як Dying Fetus, Last Days of Humanity та Disgorge, а також нашу любов до ранніх Hatebreed та All Out War."

spotify | apple music | youtube music

 

Worm — Foreverglade

Іще один флоридський смерть метал, але тепер вже не OSDM, а death doom, ще й із синтами та чорнометалічними елементами, які дуже посилюють похмурість та бентегу, що провокується прослуховуванням цього альбому. Повільно, сильно і важко. особисто для мене Worm будуть претендувати на топ death doom реліз року разом з Hooded Menace.

spotify | apple music | youtube music

 

Усі попередні випуски Weekly Digest шукайте тут.

Neformat.com.ua ©