Weekly Digest 7 — 13 лютого

Amorphis, Zeal & Ardor, Cult Of Luna, Voivod, Napalm Death та Author & Punisher — цей тиждень справді повен крутих релізів. Ще й чуттєвий панк (2 штуки) та холодний дум у Weekly Digest!

Amorphis — Halo

Amorphis завжди були особливими. Їхня музика — це емоційні американські гірки, що проносять слухача десь між мелодійним дез-металом з елементами готики та прогресивною епічністю. На альбомі "Halo" на нас чекає саме те, чого й варто було очікувати від Amorphis на цьому етапі їхньої кар’єри, а саме прогресивний смертельний метал, натхненний фолком, утім, не без реверансів у бік acid року та прогу.

spotify | apple music | youtube music

 

Author & Punisher — Krüller

Author & Punisher повертається з вражаючим новим альбомом "Krüller". Володіючи модернізованою технікою та новою сенсорною стратегією, а ще заручившись підтримкою талановитих колег по цеху, Трістан Шоун виводить Author & Punisher з відпочину удосконаленим та переоснащеним. Щоб відсвяткувати та запросити музикантів і творців до свого хаотичного світу, Author & Punisher одночасно з випуском "Krüller" також запускає компанію з виготовлення звукового обладнання під назвою "Drone Machines". Два десятиліття Трістан прискіпливо винаходив, обробляв, експериментував та створював власні музичні інструменти для своїх неймовірних живих виступів і записів і радий тепер поділитися цим надбанням з усіма охочими.

bandcamp | spotify | apple music | youtube music

 

Cult of Luna — The Long Road North

Постметал гурт Cult Of Luna продовжує радувати шанувальників потужними релізами. На новому альбомі "The Long Road North" на нас чекає досить багато змін динаміки та звукової щільності, альбом вийшов цікавим та немонотонним. "Це великий за звучанням альбом. Я б назвав його кінематографічним. Як завжди, коли ми вибираємо пісні для альбому, ми докладаємо багато зусиль, щоб отримати правильну динаміку. У деяких аспектах написання цього альбому було одним з найпростіших, але ближче до мастерингу ми зрозуміли, що доведеться робити великі зміни. Припливи та відливи мають бути правильними, а коли деякі пісні мають важчий спектр, їх потрібно збалансувати з чимось більш м’яким, не роблячи прірву між піснями занадто великою", — розповідає гітарист та вокаліст гурту Йоганнес Перссон.

bandcamp | spotify | apple music | youtube music

 

Dan Andriano & The Bygones — Dear Darkness

Dan Andriano (Alkaline Trio) презентує дебютний альбом свого нового проєкту Dan Andriano & The Bygones. Андріано вперше розпочав роботу над тим, що стане "Dear Darkness" у перші місяці пандемії COVID-19, записавши кілька демо та здійснивши набіги на свої архіви незавершених ідей, роблячи це більше з глибокої потреби у створенні музики, ніж заради якогось конкретного плану. Провівши більшу частину свого життя гастролюючи та займаючись музикою, вільний час, викликаний пандемією, був чужим для Андріано, який шукав, як використати цю новознайдену свободу, вважаючи, що вона мусить стати плідною для його творчого процесу. І ось, в результаті, ми маємо 10 чуттєвих треків з фірмовим вокалом та лірикою від майстра пісень розбитих сердець.

spotify | apple music | youtue music

 

Frank Turner — FTHC

"Це дуже радісно нарешті отримати можливість поділитися зі світом новою музикою після останніх жахливих 18 місяців. Це був важкий час для багатьох людей та їхнього психічного здоров’я, включно зі мною, і відкрито обговорювати це важливо для мене, тому на цьому альбомі є пісні про тривогу та боротьбу з внутрішніми демонами", — описує нову платівку британський панк-співак та автор пісень Frank Turner.

spotify | apple music | youtube music

 

Hangman's Chair — A Loner

Парижани Hangman's Chair називають свій стиль "cold doom", додаючи до тягучих думових рифів трохи готики (як раз в міру) та гранжу, називаючи своїми інфлуенсами Sisters Of Mercy, Life Of Agony та Alice In Chains. Альбом "A Loner" якнайкраще підходить для лютого, коли не віриш, що ця зима коли-небудь завершиться.

bandcamp | spotify | apple music | youtube music

 

Napalm Death — Resentment Is Always Seismic — A Final Throw Of Throes

Мініальбом від ветеранів екстремального металу. Напалми не розчаровують і послідовник дуже крутого альбому 2020 року "Throes Of Joy In The Jaws Of Defeatism" вийшов не менш нищівним, бонусом йдуть кавери на SLAB та Bad Brains!

spotify | apple music | youtube music

 

Voivod — Synchro Anarchy

Легендарний канадський технікал треш метал гурт Voivod на своєму 15 повноформатному альбомі вкотре доводить, що недарма вважається одним з найкращий гуртів у своїй ніші. "Synchro Anarchy" продовжує тематику дистопії, страшно близької до реальності.

spotify | apple music | youtube music

 

Zeal & Ardor — s/t

Фронтмен швейцарського гурту, Мануель Ганьє заявляє: "З self-titled платівкою ми прийшли до того, як цей проєкт має звучати за моїми уявленнями. Ми працювали над цим записом найдовше з усіх попередніх релізів, і я певен, що це помітно. Найважливішою ціллю для нашого альбому було миттєво перенести вас у наш настрій, наш світ, хоча це може бути не зовсім те, що ви звикли від нас очікувати. Ми встигли відточити те, що, на нашу думку, робить нас цікавими та яке звучання ми хотіли б досліджувати. Завдяки цьому ми знайшли свій дім. І він у вогні. Ласкаво просимо додому."

spotify | apple music | youtube music

 

Усю музику з цьогорічних випусків Weekly Digest ви можете знати у наших тематичних плейлистах на Spotify, DeezerYoutube Music і Apple Music (Хардкор і панк, Смертельний метал, Чорний метал, Мечі та дракони, Повільний метал).

Neformat.com.ua ©