Ravenblood випустив новий кліп

Закарпатський проєкт представляє новий кліп на пісню "Cage For Wind".

"Ця композиція була написана ще у 2017-му році, як і текст до неї. Але сьогоднішній варіант — це повністю перезаписана "Клітка Для Вітру". Як можна зрозуміти із тексту чи навіть назви, у пісні йдеться про Вітер, якому були приписані антропоморфні якості і який потрапив у неволю. Власне, якоїсь конкретної концепції немає. Моєю метою було написати просто цікаву, красиву та водночас печальну історію, що доповнювала б саму музику такого стилю", - розповідає творець проєкту Василь Сеневич.

Оновлена "Клітка Для Вітру" вийшла у рамках нового повноформатного альбому виконавця "The Limit of Perfection". Він фактично уже продається на касетах, виданих лейблом Barbatos Productions. Згідно з планом, навесні реліз випустить на дисках інший лейбл FireStorm Productions.

Монтажем відео Василь займався самостійно, як і оформленням для альбому.  Зведення та мастеринг релізу виконав закарпатець Олексій (Вед) Крилов, відомий також за своїм власним музичним проєктом Ancient Voice.

Почитати рецензію на альбом "Легенди Марамороша" (2016) можна тут.

Ravenblood - ambient проєкт закарпатського музиканта Василя Сеневича. Виник у 2014 році та на цей момент має в активі кілька альбомів та спліт зі згаданим вище Ancient Voice.

Ravenblood у соцмережах:

https://www.facebook.com/ravenbl00d
https://ravenbl00d.bandcamp.com
https://soundcloud.com/ravenbl00d