ProtoU ділиться альбомом пам’яті з майбутнього

На початку березня ембієнт-проєкт Олександри Пузан ProtoU випустив альбом "Memory Alpha" для любителів сай-фай тематики та дроуну.

Музикантка зі своєю дитиною вимушена була покинути Україну через війну й зараз знаходиться серед членів родини в Польщі, де пристосовується до нових умов життя.

"Підтримки тут досить багато, ми живемо в комфортних умовах, поляки про нас дуже добре дбають. Арнольдик уже навіть в садочок ходить, а я активно шукаю роботу. Намагаюсь не думати про це все, але так, як і всі люди, переживаю", – розповіла Олександра Неформату.

Новий альбом, що традиційно вийшов на американському Cryo Chamber, Олександра писала протягом року, під натхненням від самого задуму, що виник в її голові.

"Цей альбом про історію з майбутьнього, де лишилось тільки декілька людей на Землі і вони втратили можливість розмножуватись. Заради наступних поселенців та власної історії, вони працюють над збереженням найважливіших файлів своєї історії, архівують її у спеціальну базу, щоб про них дізнались."

Над мастерингом альбому працював засновник лейблу Simon Heath, він же створив обкладинку для повноформатника, на якій зобразив той самий архів спогадів.

ProtoU – drone/dark ambient проєкт киянки Олександри Пузан. Дискографія виконавиці налічує три альбоми, спліт та кілька колаборацій. Рецензію на її попередній альбом "Echoes of the Future" ви можете прочитати тут.

ProtoU в мережі:

https://www.facebook.com/protoudrone/
https://soundcloud.com/protou

Фото обкладинки – Facebook виконавиці