"Septa" визначила точну дату виходу наступного альбому

Це буде 13 вересня, тобто вже за декілька місяців. Що цікаво, і кількість треків на альбомі - 13. Про певний символізм релізу та його деталі розповіли самі музиканти:

"Наш третий альбом будет называться Sounds Like Murder и его релиз запланирован на осень.

Это наша самая амбициозная, важная и трудоемкая работа. Весь последний год мы с перерывами провели в студии: записывая, переписывая, перезаписывая, все, чтобы выдать максимальное качество, на которое мы способны. Тринадцать (!) песен, некоторые из них берут свое начало у самого истока.
 
Такой продолжительный хронометраж позволил этому альбому стать, как самой разнообразной нашей работой, так, одновременно, и самой консистентной. Как видно из артворка, Sounds Like Murder будет связан с нашим первым альбом, можно сказать, что он является его непосредственным продолжением. Та же история, перекликающиеся темы и очень мрачная нуарная атмосфера хорошего детектива". 
 
Зокрема, до альбому увійде і вже добре відома пісня гурту - "Ropes". 
 
Альбом доступний для попереднього замовлення на бендкемпі колективу. Придбавши його, можна тим самим фінансово підтримати діяльність гурту. 
 
Гурт “Septa” - це одеський квартет, який виник у 2010 році. Стиль його охарактеризувати дещо складно, адже й самі музиканти для цього часто вживають різні стилі. У їх активі вже є два повноформатні альбоми та декілька синглів.