Проєкт drwncvnt повертається з екстраординарним альбомом

П'ятого квітня проєкт drwncvnt випустив новий альбом під назвою "Deep Dark Fantasies Pt. 1". У вже третьому за рік релізі музиканти не просто зачіпають тему страшних злочинів, а буквально демонструють темні сторони сутності людини.

"Наше суспільство вважає, що про кожне домашнє насильство, вбивство чи зґвалтування обов’язково повідомлять у ЗМІ, але насправді те, про що нам розповідають, – це лише вершина айсберга. І це не означає, що про таку жорстокість ми повинні мовчати, наче її ніколи й не було, адже таким чином ми розв’язуємо руки жахливим людям, котрі здатні на огидні речі", – так засновник проєкту подає ідею альбому в пресрелізі.

"Deep Dark Fantasies Pt. 1" складається з восьми треків, кожен із яких оповідає повноцінну трагічну історію. У деякі композиції включені елементи реальних інтерв'ю або записів телефонних розмов.

Реліз доступний на усіх стримінгових платформах 

Наприклад, у "beg me and i won't come (自殺)" музикант торкається проблеми привернення уваги через суїцид. Композиція є спільною роботою з австралійським виконавцем Sewerslvt, одним із впливових популяризаторів напрямків брейккору й драм-енд-бейс.

"give guns to kids" – про жорстокість дітей через таке ж саме виховання. За інтро трек має інтерв'ю з Бет Томас, яка намагалася вбити свою прийомну родину.

Водночас трек "гниль" має форму внутрішнього монологу психічно хворого вбивці. Крім того, це колаборація одразу двох проєктів однієї людини – drwncvnt і примара. примара – менш експериментальний за drwncvnt представник андеграундної сцени, однак теми релізів обох проєктів суміжні за атмосферою.

На 3 травня в drwncvnt анонсований новий ембієнтовий альбом, а також заплановані декілька альбомів до липня.

drwncvnt – експериментальний проєкт із Івано-Франківська, створений навесні 2023 року. Він натхненний творчістю таких виконавців, як Акіра Ямаока, Sewerslvt, Yabujin, Aphex Twin і Масуда Тосіо, а також саундтреками з ігор та аніме нульових. На його рахунку вже чотири сингли й чотири альбоми.

Єдиний автор drwncvnt – засновник творчого об'єднання BE₴HKET, вісімнадцятирічний Віктор. Він паралельно має ще один українськомовний проєкт примара та виступає продюсером і менеджером проєктів Безвихідь і SPALAXX.

"По-перше, я дуже люблю музику, яка передає певний ембіенс, специфічну естетику чи вайб, змушує відчувати прямі асоціації чи сильні емоції – неважливо, які. По-друге, я завжди хотів, аби в Україні були якісь максимально божевільні й нестандартні проєкти, після прослуховування яких ти засумнівався б у психічному здоров'ї автора. Ані першого, ані другого я ще не бачив, тому вирішив: хто, як не я. Так і з’явився drwncvnt", – так автор пояснює роль свого проєкту в українській музиці Неформату.

За визначенням самого Віктора, основні принципи його творчості – хаотичність і поняття vent-art'у, завдяки котрим йому вдається продуктивно й максимально відверто відображати свої враження та почуття через музику.

drwncvnt у мережі:

https://www.instagram.com/prymarax
https://t.me/xenyasay