The Nightchild видає збірку до свого 20-річчя

Готичний проєкт The Nightchild уклав збірку треків "Twenty Years in the Night" на честь 20 річниці формації. До релізу ввійшли композиції, які не звучали наживо або не виходили синглами раніше.

"Десь восени 2003 року я записав перше демо гурту, тож вирішив що осінь 2003 року то є точка відліку", – розповідає виконавець Неформату.

До цього музикант також укладав ювілейну збірку з нагоди десятиріччя The Nightchild.

Звук кожного треку з нововиданої компіляції виконавець опрацював наново.

"Мені не дуже подобається ідея просто повисмикувати пісні з різних альбомів і мастерингом вирівняти їх гучність і частотний баланс. Тож я починаю з самого початку – налаштовую звук Пана Лупня однаково для усіх пісень у збірці, десь можу змінити партію або прискорити її. Потім іде звук баса, гітар, клавіш, змінюється аранжування, щоб для слухача це був трохи новий альбом, щоб йому не довелося слухати ті ж самі пісні", – додає музикант.

Додатково він написав нову композицію, спеціально для цієї компіляції, – "Still" (Досі). Та слугує своєрідним підсумком творчої роботи. 

The Nightchild – готік-рок проєкт із Донецька, утворений у 2003 році. Колектив гурту зазнавав різних змін. На його рахунку вже чимало різноманітних релізів – 9 повноформатних альбомів, низка синглів й кілька збірок. З 2010 по 2015 гурт припиняв концертну діяльність, але наразі її відновив. Гурт складається з Олексія Нікітченка (всі інструменти, вокал) та Mr. Loopen' (ударні).

The Nightchild у мережі:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063537642434

Фото обкладинки – Facebook