Kurl оприлюднює новий сингл

Сьогодні інді-проєкт Kurl випустив сингл "Хмари", музику якого покладено на поему Євгена Плужника.

Над цією композицією троє учасників проєкту почали працювати в грудні 2021 року. Вони багаторазово відкладали її вихід, а також кількаразово перезаписали її.

"Це пісня з нетиповим для Kurl звучанням: вона не містить семплів і барабанного "хребта", – кажуть виконавці в пресрелізі.

Композитором пісні виступив Арсеній Князьков. За аранжування відповідав Langusta, а за вокал – Олена Погонченкова, обидвоє також виконали польові записи для треку. Зведення й мастеринг пісні зробив Максим Крапівєнцев.

Композиція вийшла на одеському лейблі Liky Pid Nohamy.

Текстом композиції музиканти обрали поему "Хмари ці, такі безформні" українського поета Євгена Плужника.

"Вірш Плужника ніби надає безпосереднє переживання самотності, але, за іронією, для нас трьох реліз цієї пісні є способом об’єднання, оскільки на сьогодні всі ми фізично знаходимося далеко одне від одного", – додають учасники Kurl.

Обраний вірш укупі з музикою надав композиції меланхолічного тону, проте, як зазначають музиканти, ця меланхолія зовсім не важка й скоріше створює відчуття затишку.

Kurl — студійний проєкт трьох друзів, народжений з уламків севастопольської незалежної сцени після 2014 року, одеського спліну й спільної любові його засновників до музики 00-х. У дискографії виконавців кілька ЕР й сингл.

Kurl у мережі:

https://www.instagram.com/kuuurl/

Фото обкладинки – Катерина Кулянкова